Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα και οι… Πολεμιστές της «50 Μ/Κ ΤΑΞ» το επαληθεύουν και τη Νύχτα!

????????????????????????????????????
Νύχτα στον Έβρο και τα τα στόχαστρα είναι πάντα σε ετοιμότητα
Κάποτε ένας Αρχηγός Καταδρομέας στη ψυχή και στο Σώμα  ,χτυπώντας το χέρι στα Υπόγεια του Πενταγώνου σε γενόμενη ερώτηση απάντησε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι  και διαβεβαίωνε την Πολιτική Ηγεσία οτι ο… Έβρος δεν πέφτει με τίποτα !
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Νύχτα αλλά τα Πυροβόλα είναι πάντα έτοιμα για όλα τα ενδεχόμενα !
Από τότε πέρασαν κάποια χρόνια και άλλαξαν και δύο Αρχηγοί στο Στρατό αλλά  ευτυχώς ακόμη και σήμερα άσχετα με την μη επάνδρωση των Μονάδων στο ποσοστό που θα έπρεπε  ,συνεχίζουν οι Μονάδες εκείνες που έχουν αποστολή να πνίξουν του Τούρκους στο Ποτάμι να είναι εκεί ημέρα αλλά νύχτα !
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Και  τα Αντιαρματικά  σε ετοιμότητα
Εξάλλου είναι γνωστός ο φόβος των Μεμέτηδων  για τον Θάνατο που θα τους βρει κατά την διάρκεια της νύχτας  και οι Πολεμιστές της «50 Μ/Κ ΤΑΞ» φροντίζουν να εκπαιδεύονται ημέρα και την  νύχτα !
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Και οι Θερμικές Κάμερες σε ετοιμότητα
Το χρονικό διάστημα από 05 έως 09 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της  επιχειρησιακής εκπαίδευσης, το σύνολο των Μονάδων και Ανεξαρτήτων  Υπομονάδων της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ) εκτέλεσε τετραήμερο νυχτερινής εκπαίδευσης στον Έβρο.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η δραστηριότητα  επικεντρώθηκε στην εξέταση αντικειμένων Διοίκησης και Ελέγχου των πυρών των όπλων ελιγμού και υποστηρίξεως της Ταξιαρχίας, με  τη χρήση θερμικών νυχτερινών οργάνων παρατήρησηςhttp:/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου