Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

«Σκύλιασαν» τα Αμερικανάκια …Με την απάντηση της «Μεγάλης» Αικατερίνης! (video)

stefanidi-aponomi-700Σκύλιασαν τα Αμερικανάκια με την απάντηση της Κατερίνας απο το ποιο ψηλό σκαλί του βάθρου ..Μετά και τηνΡατσιστική και λυσσώδη επίθεση που δέχθηκε η Ολυμπιονίκης μας ,απάντησε στους κομπλεξικούς Αμερικανούς …Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο  της Πατρίδας μας !
480Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε τα ξημερώματα της Κυριακής σε όλη την Ελλάδα η στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου για χάρη της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο επί κοντώ γυναικών στο στάδιο του Ρίο όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα του στίβου.
Το μετάλλιο απένειμε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια μια γυναίκα-θρύλος του στίβου, η Πολωνή Ιρένα Σεβίσκα.
Στην ανάκρουση  του Εθνικού μας  Ύμνου η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν φανερά συγκινημένη καθώς με τη σειρά της Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο!
Η Κατερίνα έλαμπε από χαρά για τον θρίαμβό της καθώς χαμογελαστή χαιρέτισε τον κόσμο που την αποθέωσε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο.
Καλύτερη απάντηση στους Ρατσιστές που σκύλιασαν ,Κατερίνα μας δεν θα μπορούσε να υπάρχει…Δεν είναι άμοιρα ευθυνών και τα Αμερικάνικα ΜΜΕ που φιλοξένησαν τα Ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια κατά της Ολυμπιονίκης του Επι Κοντώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου