Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Δυστυχώς σε αυτό το τεράστιο γεωπολιτικό παιχνίδια η χώρα μας διοικείται από ανθρωπάκια η απώλεια εδαφών μας (κάποια νησιά, σίγουρα η Θράκη και η Κρήτη) είναι ήδη στο παιχνίδι Τα παιδιά και τα εγγόνια μας ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣΓράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 
Τα γεωπολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην τρέχουσα χρονική συγκυρία είναι πολλά.
Όταν πρωτομίλησα το 2008 σε μια ανοιχτή συζήτηση για τα Ελληνοτουρκικά και επισήμανα την συμπλήρωση των 100 χρόνων από τις διεθνείς συμβάσεις που διέπουν ολόκληρη την ανατολική Μεσόγειο, καθορίζουν τα σύνορα και τις μεταξύ μας σχέσεις και ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος θα αρχίσει ένας κύκλος βίας και πολέμων κάποιοι έπεσαν να με φάνε.
Και αυτό γιατί σύμφωνα με την τραγική και ανιστόρητη άποψη τους οι διεθνείς συμβάσεις δεν έχουν χρόνο λήξης. Μόνο που ιστορικά οι συμβάσεις κρατούν 99 χρόνια…και ας μην το λέει πουθενά στο επίσημο κείμενο τους.
Τώρα λοιπόν που μέσα σε 8 χρόνια έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη γειτονιά μας και εκτός από έναν τρελό Μυτιληνιό οι φωνές διεθνών αναλυτών (που σίγουρα δεν με ξέρουν και δεν με έχουν διαβάσει και ακόμα πιο σίγουρα δεν έχουν ακούσει τις ομιλίες μου) συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα. Την πενταετία 2017-2023 οι συμβάσεις και συνθήκες πρέπει να αναθεωρηθούν για να πάμε σε μια νέα εκατονταετία σχετικής ηρεμίας, αλλιώς καραδοκούν οι επεκτατικοί πόλεμοι…
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ΤΩΡΑ θέλουν οι Αμερικανοί να φτιάξουν το αμερικανοκινούμενο Κουρδιστάν, ούτε ότι ο Πούτιν προσάρτησε την Κριμαία, ούτε φυσικά ότι οι Ισλαμιστές θέλουν να φτιάξουν κράτος.Γι΄αυτό φυσικά η αναθεώρηση σημαίνει και τρομακτικές αλλαγές. Αλλαγές που θα επηρεάσουν στο status  της γειτονιάς και και πολύ φοβάμαι και το ίδιο μας το σπίτι.
Είναι τυχαία τα παιχνίδια στη Θράκη, την Κρήτη και άλλες περιοχές;
Ευτυχώς που οι βόρειοι γείτονες μας είναι ανύπαρκτοι στρατιωτικά, αλλιώς θα είχαμε θέματα με «μεγάλες Αλβανίες» και «μακεδονικά κράτη» και βουλγαρικές απαιτήσεις .
Δυστυχώς σε αυτό το τεράστιο γεωπολιτικό παιχνίδια η χώρα μας διοικείται από ανθρωπάκια όπως οι σημερινοί πολιτικοί και ακόμα χειρότερα οι σημερινοί Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους ή αρνούνται να ασχοληθούν με την διεθνή πολιτική και γεωπολιτική.
Οι πολίτες είναι απαράδεκτοι και οι πολιτικοί ανίκανοι. Δεν υπάρχει κανείς να οδηγήσει τη χώρα σε αξιώσεις και το χειρότερο…  Εκτιμώ ότι η απώλεια εδαφών μας (κάποια νησιά, σίγουρα η Θράκη και η Κρήτη) είναι ήδη στο παιχνίδι  και για 100 χρόνια μετά, θα αποτελούμε τη γενιά μαύρο πανί για τον Ελληνισμό. 
Αν δεν σηκωθούμε τώρα και δεν ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα που πάνω σε αυτά παίζεται το μέλλον των παιδιών μας, της πατρίδας μας, τότε τα παιδιά και τα εγγόνια μας ΘΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ. http://www.              http://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου