Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ! ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΜΙΣΟΥΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

ceb9cf83cebbceb1cebccebfcf80cebfceb9ceb7cf83ceb7-ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1cf83
Παγκόσμιο νόμισμα και οικονομικό χάος. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων τώρα και στην Ελλάδα. Οι αλήθειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τρομάζουν!
Αποκεφαλισμοί και διδασκαλίες μίσους σε τζαμιά της Αμερικής
Δείτε τις διδασκαλίες για τζιχάντ στα τζαμιά. Αυτά να τα βλέπουν οι προδότες πολιτικοί που μας κυβερνούν, και χτίζουν τζαμιά στους Μουσουλμάνους,ενώ αυτοί γκρέμισαν τις δικές μας εκκλησίες στις πατρίδες τους. Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο πριν να είναι πολύ αργά.
Οι κρυμμένοι Αρμένιοι κρυπτοχριστιανοί της Τουρκίας
Ιστορία παράλληλη με την ιστορία των Ελλήνων της Τουρκίας.Πολλοί οι Αρμένιοι κρυπτοχριστιανοί που σιγά σιγά φανερώνονται.Η Τουρκία δεν δέχεται την γενοκτονία των Αρμενίων ενώ στο βίντεο θα δείτε μαρτυρίες των ιδίων των Αρμενίων. Το βίντεο να σημειώσουμε ότι είναι αφιερωμένο στον Υπουργό απαιδείας και αθείας Φίλη που αρνήθηκε την γενοκτονία των Ποντίων.
Τι διδάσκουν τα Ισλαμικά σχολεία στην Βρετανία
Δείτε με αποδείξεις μιας κρυφής κάμερας που τοποθέτησε δημοσιογράφος.Είναι λογικό όταν σε ένα μικρό παιδί σπέρνεις το μίσος προς τους αλλόθρησκους , όταν θα μεγαλώσει θα το έχει αποδεχτεί και θα σκοτώνει και χωρίς τύψεις
Ο Μουσουλμάνος μπορεί να σκοτώσει την γυναίκα του για μοιχεία
Ο Μουσουλμάνος μπορεί να σκοτώσει την γυναίκα του για μοιχεία. Αλλα μόνο ο απατημένος σύζυγος μπορεί να σκοτώσει την γυναίκα του παρ όλο που αυτός μπορεί να έχει και 4 γυναίκες.Δείτε από Ιμάμη της Αραβικής τηλεόρασης τι ισχύει.
Το έγκλημα να είσαι Χριστιανός στο Λίβανο
Μας διηγείται η Brigitte Gabriel εκ πείρας ότι όταν οι Μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία τότε σφάζουν και κυνηγούν τους Χριστιανούς.Δείτε πως καταστράφηκε η Χριστιανική Λίβανος δέχοντας Μουσουλμάνους.Κάτι ξέρει η Παγκόσμια Ελίτ και μας τους στέλνει εδώ       .http://www
http://www.makeleio.gr/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1/http://www.makeleio.gr/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου