Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ετοιμάζουν σχέδιο στο οποίο η Ελλάδα θα είναι μια «επαρχία» της Ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας με επιρροή έως την Μ.Ανατολή και την Β.Αφρική

eu-685005Η «γερμανοκρατούμενες» Βρυξέλλες επιθυμούν μια ευρωπαϊκή αυτοκρατορία με επιρροή έως την Μ.Ανατολή και την Β. Αφρική.
Η ΕΕ επιθυμεί να μετατραπεί το συντομότερο δυνατό σε μια «ευρωπαϊκή αυτοκρατορία» στα πρότυπα της «Αγίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας»  του Καρλομάγνου ( τον οποίο σημειωτέον εκθειάζουν οι Γερμανοί), επεκτείνοντας την επιρροή τους έως  την Μέση Ανατολή  και την Αφρική.
Αυτό είναι το συμπέρασμα  Βρετανών αλλά και Ρώσων γεωπολιτικών αναλυτών,  και μαζί με τις  πληροφορίες εκ Βρυξελλών, μας  οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σχεδιάζεται επιμελώς μια  «νέα ευρωπαϊκή ηγεμονική δύναμη».140782
Η «προειδοποίηση» προς το κοινό ήταν οι πρόσφατες  δηλώσεις για την δημιουργία  ενός ευρωπαϊκού στρατού ο οποίος θα καταργούσε τους εθνικούς στρατούς.  Αυτός το γεγονός αναφέρθηκε κατά κόρον στην εκστρατεία αυτών που υποστήριζαν το Brexit, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.
Το τελευταίο έγγραφο της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι, με τίτλο «Παγκόσμια Στρατηγική», αναφέρεται ρητώς σε  εκτεταμένης εμβέλειας περιοχές και νέες σφαίρες επιρροής για την ΕΕ,  όπως είναι η Μέση Ανατολή και η υποσαχάρια Αφρική.
Επίσης, υπογραμμίζεται «ο σταδιακός  συγχρονισμός και η αμοιβαία προσαρμογή» μεταξύ των επιμέρους στρατηγικών άμυνας , διαφορετικών  κρατών μελών .
Ο εκπρόσωπος του βρετανικού κόμματος UKIP Mike Hookem δήλωσε: «Η ΕΕ θέλει την δική της  αυτοκρατορία , όπως και ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ο οποίος το προετοίμασε καθιστώντας το σαφές, όσο  ήταν υπεύθυνος.
140784
«Αυτή η παγκόσμια στρατηγική της ΕΕ είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο το  αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης ήταν μια  σοφή επιλογή του βρετανικού λαού,  όσον αφορά την τύχη του Ηνωμένου Βασιλείου » δήλωσε ο ίδιος.
Τα τελευταία σχέδια των Βρυξελλών και του Βερολίνου , αποκαλύπτουν πώς η ΕΕ θέλει πλήρη αυτονομία σε θέματα άμυνας και ασφάλειας από τα κράτη  μέλη, κάτι που «σκιαγράφησε» και η  επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Federica Mogherini.
Το έγγραφο των Βρυξελλών, αναφέρει συγκεκριμένα : «Οι ευρωπαϊκές προσπάθειες για την ασφάλεια και την άμυνα πρέπει να επιτρέψουν  στην ΕΕ να ενεργεί αυτόνομα, ενώ θα πρέπει να συμβάλλουν  επίσης και στην ανάληψη δράσης σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ. Τα κράτη μέλη πρέπει αποκτήσουν τα  τεχνολογικά και βιομηχανικά μέσα  και να διατηρήσουν αυτές τις δυνατότητες που θα στηρίζουν  την ικανότητά τους να ενεργούν αυτόνομα. Ο σταδιακός εκσυγχρονισμός των οπλικών συστημάτων και η αμοιβαία προσαρμογή των εθνικών κύκλων αμυντικού σχεδιασμού, καθώς  και η πρακτική ανάπτυξη των αμυντικών δυνατοτήτων ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  να ενισχύουν  την στρατηγική σύγκλιση μεταξύ των κρατών μελών.»
Πολύ «όμορφα» και γραφειοκρατικά η νέα αμυντική πολιτική της ένωσης μας λέει ότι τα συμφέροντα των  εθνικών κρατών θα πρέπει να «συγκλίνουν»  με αυτά των Βρυξελλών. 
140128
Νομίζουμε ότι η ίδια η στρατηγική της ΕΕ είναι απόλυτα κατανοητή και βοηθά να κατανοήσουμε κατά που οδεύει η κατάσταση. Τα ερωτήματα όμως σε σχέση με την Ελλάδα και την «απαιτούμενη στρατηγική σύγκλιση » με τις Βρυξέλλες  είναι πολλά και «μυρίζουν μπαρούτι».
Η χώρα μας και η Κύπρο έχουν  σοβαρά προβλήματα με την Τουρκία για παράδειγμα,  η οποία  σημειωτέων μας απειλεί από το Βόρειο Αιγαίο μέχρι την Κύπρο, αμφισβητώντας τα θαλάσσια και εναέρια σύνορα μας  και κατέχοντας το 40% του κυπριακού εδάφους.
Ποια ακριβώς «σύγκλιση» ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι Βρυξέλλες, συγνώμη το Βερολίνο, από την Ελλάδα σε σχέση με την νέο-οθωμανική αυτοκρατορία ;
Τι θα πράξει η ΕΕ σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας στην Ελλάδα ; Και πολλά άλλα.
Ας μην γελιόμαστε αυτό που «έρχεται» είναι ενδεχομένως ακόμη χειρότερο και από τα μνημόνια και αφορά την παράδοση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας στους Γερμανούς στο όνομα της  κοινής ευρωπαϊκής «άμυνας».
Δεν πρόκειται να έχουμε κανέναν απολύτως  λόγο για τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα μας σε στεριά, αέρα και θάλασσα, ενώ  την γη που πότισαν με αίμα οι πρόγονοι μας και οι Άγιοι θέλουν να την «δωρίσουμε» στους αλλόθρησκους.
Εκτιμούμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ χωρίς αντιδράσεις  όχι μόνο από την Ελλάδα , αλλά από όλες τις χώρες της νότιας Ευρώπης.

http://www.pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου