Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ! 105 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ – 1.563 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ

1111DDD
ΩΡΑ 13:00 Συνελήφθησαν οι οκτώ επιβαίνοντες του τουρκικού ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλοι τους έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο
ΩΡΑ 12:50 Ο εναέριος χώρος πάνω από την περιοχή του Μαρμαρά (βορειοδυτική Τουρκία) έχει κλείσει για όλες τις πολιτικές πτήσεις έως τις 18:05 ώρα Γκρίνουιτς (21:05 ώρα Ελλάδας), μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, επικαλούμενο πληροφορίες από τις αρχές πολιτικής αεροπορίας.

ΩΡΑ 12:02 
Εδώ και αρκετή ώρα αστυνομικές δυνάμεις πιστές στον Ερντογαν συλλαμβάνουν όχι μόνο τους ηγέτες του πραξικοπήματος αλλά και απλούς φαντάρους.
Το μίσος του απλού λαού κατά του στρατού μεγάλο…
Δείτε τη φωτό
CneTr7VVIAAiIZa
ΩΡΑ 11:54 Η απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, που συγκλόνισε την Τουρκία στη διάρκεια της περασμένης νύκτας, απέτυχε, ανακοίνωσε ο στρατηγός Ουμίτ Ντουντάρ, προσωρινός αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, διευκρινίζοντας πως σκοτώθηκαν 104 πραξικοπηματίες.

ΩΡΑ 10:05 Αυτή η εικόνα των πραξικοπηματιών κάνει τον γύρο του κόσμου στα social media. Πρόκειται για στασιαστές που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος που συνελήφθησαν και τους ξεγύμνωσαν στην μέση του δρόμου.
NAKED TOURKIA
ΩΡΑ 09:44 Οι στρατιωτικοί που έχουν συλληφθεί σε όλη την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος έφθασαν τους 1.563, σύμφωνα με αξιωματούχο.
ΩΡΑ 08:39 Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος αφού κρατήθηκε όμηρος στη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος που πραγματοποίησαν στασιαστές στρατιωτικοί χρησιμοποιώντας άρματα μάχης και επιθετικά ελικόπτερα στην προσπάθειά τους να καταλάβουν την εξουσία στη διάρκεια της νύκτας, δήλωσε ανώτερος τούρκος αξιωματούχος.
ΩΡΑ 08:15 Συνελήφθησαν 754 στρατιωτικοί σε σχέση με το πραξικόπημα, μετέδωσε το Ανατολή
Συνολικά 754 στρατιωτικοί έχουν συλληφθεί σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος από μια ομάδα στασιαστών στρατιωτών στην Τουρκία, η οποία φαίνεται πως έχει κατασταλεί σήμερα το πρωί, αλλά κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 60 ανθρώπους, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Εξάλλου πέντε στρατηγοί και 29 συνταγματάρχες παύθηκαν από τα καθήκοντά τους κατ’ εντολην του υπουργού Εσωτερικών Εφκάν Αλά, διευκρίνισε το πρακτορείο.
ΩΡΑ 07:48 Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Άγκυρα, όπου σε κυβερνητικό κτίριο, έχουν οχυρωθεί κάποιοι εκ των πραξικοπηματιών.
epimenoun-oi-stasiastes-oti-eksakolouthoun-na-maxontai.w_l
ΩΡΑ 07:31 Την ώρα που οι μάχες συνεχίζονται μεταξύ των πραξικοπηματιών και των δυνάμεων του Ερντογάν, εισαγγελικές πηγές αναφέρουν ότι 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τις επιθέσεις στην Αγκυρα. Κατά τις ίδιες πηγές, οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι πολίτες, ενώ 17 είναι αστυνομικοί. Υπενθυμίζεται ότι στόχος των πραξικοπηματιών έγινε το κοινοβούλιο, όπου ακούστηκαν πολλές εκρήξεις.
Επιθέσεις από τους στασιαστές κατά του κοινοβουλίου βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ έδωσε εντολή να απογειωθούν μαχητικά αεροσκάφη για να καταρρίψουν τις εναέριες δυνάμεις των πραξικοπηματιών, κυρίως ελικοπτέρων.
Περίπου 130 στρατιωτικοί διάφορων βαθμών έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, όπως έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ σε δηλώσεις του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, το οποίο άρχισε και πάλι να εκπέμπει μετά την εισβολή στρατιωτικών στο κτίριο και το στούντιο του καναλιού και τη διακοπή της εκπομπής του για αρκετή ώρα.
Ο Γιλντιρίμ επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι νεκρός ένας από τους επίδοξους πραξικοπηματίες, με βαθμό ανώτατου αξιωματικού
toulaxiston-42-nekroi-mono-stin-agkura.w_l[βιντεο]
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται ακόμα στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, επαναλαμβάνοντας και όσα είπε στο διάγγελμά του. Ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγορεί τον Γκιουλέν για υποκίνηση του πραξικοπήματος, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του που συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο για να διώξουν τους πραξικοπηματίες και να υποδεχθούν τον πρόεδρό τους.
Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν “Τουρκία-Τουρκία” αλλά και “Δώστε μας τον ιμάμη” (εννοώντας τον Γκιουλέρ. Ο Ερντογάν καλεί παράλληλα τον κόσμο να μην φύγει από το αεροδρόμιο και τους δρόμους, μέχρι οι συνθήκες να γίνουν και πάλι φυσιολογικές.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου