Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Νεκρός στρατιώτης στον Προβατώνα Έβρου

Η σορός του νεαρού στρατιώτη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία. Ο άτυχος νέος δεν ξυπνούσε μέσα στον θάλαμο που υπηρετούσε στον Προβατώνα. Το ΓΕΣ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεαρού
Νεκρός βρέθηκε, σήμερα το πρωί, στρατιώτης που υπηρετούσε τη θητεία του σε στρατόπεδο του Προβατώνα Έβρου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του στον θάλαμο του στρατοπέδου και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, κατά το πρωινό εγερτήριο ο στρατιώτης Θ.Α., της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, δεν ξυπνούσε. Άμεσα έγινε προσπάθεια ανάνηψης από γιατρό του στρατοπέδου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 19χρονος, που είχε καταγωγή από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, υπηρετούσε στη συγκεκριμένη μονάδα τις τελευταίες 15 ημέρες, ενώ χθες το βράδυ είχε επιστρέψει εκεί από έξοδο.
Το ΓΕΣ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεαρού.
Η σορός του νεαρού στρατιώτη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
news247http://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου