Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Νίκη – ρεβάνς 2-1 για την Εθνική επί της Αυστραλίας! ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ellas_13
Τη νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της με αντίπαλο την Αυστραλία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη.
Η Εθνική ομάδα παρουσιάστηκε με πέντε αλλαγές στην αρχική της 11άδα συγκριτικά με την ομάδα που παρέταξε ο Μίκαελ Σκίμπε στο πρώτο παιχνίδι στο Σίδνεϊ και εμφάνισε καλύτερη εικόνα φτάνοντας τελικά στη νίκη με σκορ 2-1.
Ο Γερμανός τεχνικός ξεκίνησε με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο, Σταφυλίδη και Τοροσίδη στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή ήταν οι Μανιάτης, Σάμαρης, Μάνταλος και Χολέμπας. Στην επίθεση, ο Μπακασέτας αγωνιζόταν λίγα μέτρα πίσω τον Βέλλιο, ο οποίος ήταν ο μοναδικός προωθημένος.
Οι διεθνείς ξεκίνησαν το παιχνίδι στη Μελβούρνη πολύ δυνατά και υπό τις ιαχές των περίπου 35.000 ομογενών, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Σάμαρης τροφοδότησε τον Μάνταλο, ο οποίος με ωραίο πλασέ σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη γαλανόλευκη.
Η Ελλάδα συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 21′ ήρθε το 2ο γκολ με εκπληκτικό τρόπο. Ο Μανιάτης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, σήκωσε το κεφάλι και με ένα απίθανο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού ο Φεντερίτσι ήταν εκτός περιοχής.
Δύο λεπτά μετά μάλιστα, η Ελλάδα θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ όμως ο Χολέμπας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με τη λόμπα που δοκίμασε.
Στο 2ο ημίχρονο, η Ελλάδα εμφανίστηκε κάπως κουρασμένη αλλά ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει κι άλλο γκολ. Ο Τοροσίδης βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή στο 53′, έπιασε το αριστερό σουτ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Τέσσερα λεπτά μετά, οι Αυστραλοί μείωσαν. Η κεφαλιά του Κέιχιλ βρήκε το δοκάρι και ο Σένσμπουρι από κοντά νίκησε τον Καπίνο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν όμως από ένα σημείο και μετά οι πολλές αλλαγές και από τους δύο ομοσπονδιακούς προπονητές έριξαν το ρυθμό, χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση.
Συνθέσεις
Αυστραλία:Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ, Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι, Ράιτ, Κρούζε, Μόουι, Μακ Γκόουαν, Σέινσμπουρι και Ρόγκιτς
Ελλάδα:Καπίνο, Τζαβέλα, Παπασταθόπουλο, Σταφυλίδη, Τοροσίδη, Μανιάτη, Σάμαρη, Χολέμπα, Μάνταλο, Μπακασέτα και Βέλλιο  https://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου