Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

O Πούτιν προειδοποιεί το ΝΑΤΟ έδωσε εντολή να ετοιμαστεί για πυρηνική δοκιμή το πιο επικίνδυνο όπλο της Ρωσίας, το επονομαζόμενο "Satan 2"[vid]


Ο Πούτιν δε μασάει και δεν φοβάται σε καμία περίπτωση τις προκλήσεις των νατοϊκών δυνάμεων. Όπως σας είχαμε αναφέρει με προηγούμενο άρθρο του voicenews.gr, η Ρωσία απάντησε στην πρόσκληση του ΝΑΤΟ για άσκηση στα σύνορα της Ρωσίας στήνοντας μία ισχυρή ζώνη άμυνας, η οποία θα είναι σε όλο το μήκος των ρωσικών συνόρων.
Η δεύτερη απάντηση του Πούτιν ήρθε με μία προσωπική εντολή του Ρώσου Προέδρου, η οποία προκάλεσε ΠΑΝΙΚΟ στο ΝΑΤΟ.
Συγκεκριμένα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν έδωσε εντολή να ετοιμαστεί για πυρηνική δοκιμή το πιο επικίνδυνο όπλο της Ρωσίας, το επονομαζόμενο "Satan 2". Πρόκειται για ένα πυρηνικό πύραυλο, ο οποίος είναι ο πιο ισχυρός που έχει η χώρα στη διάθεση της. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορεί να αφανίσει μία ολόκληρη περιοχή, ενώ μάλιστα είναι τόσο εξελιγμένο, που δε μπορεί να ανιχνευθεί από τα στρατιωτικά ραντάρ. 
Το επίσημο όνομα του όπλου είναι Rs-28 Sarmat και πρόκειται για ένα όπλο το οποίο προετοίμαζαν επί επτά έτη. Ο πύραυλος αυτός μπορεί να εκτοξεύσει μέχρι και δώδεκα πυρηνικές κεφαλές, αφανίζοντας μία περιοχή όσο ολόκληρη η Γαλλία. 
Στην ουσία ο Πούτιν προειδοποιεί το ΝΑΤΟ με αυτή την κίνηση, καθώς οι προκλήσεις της Βορειατλαντικής Συμμαχίας είναι καθημερινό φαινόμενο. Στόχος του είναι να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Όταν παίζεις με τη φωτιά μπορεί και να καείς!
Δείτε το βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου