Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Η Ρωσία θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ Η Ρωσία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα για να αποκρούσει τις απειλές για την εθνική της ασφάλεια

rnatoΗ Ρωσία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα για να αποκρούσει τις απειλές για την εθνική της ασφάλεια, που προκαλούνται από την νατοϊκή στρατιωτική συγκέντρωση κοντά στα σύνορά της», ξεκαθάρισε, μιλώντας στην ουγγρική εφημερίδα «Magyar Nemzet» ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ, αναφερόμενος στις επιθετικές κινήσεις του ΝΑΤΟ δυτικά της Ρωσίας.
«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δραματοποιήσουμε την κατάσταση. Ταυτόχρονα, φυσικά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις αρνητικές τάσεις που προκαλούνται από την πολιτική που εσκεμμένα υπονομεύει την στρατηγική ισορροπία των δυνάμεων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης του στρατιωτικού δυναμικού της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, καθώς και με την δημιουργία του ευρωπαϊκού τμήματος του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας», υπογράμμισε, και πρόσθεσε:
«Οι ενέργειες αυτές δεν μπορούν να περιγραφούν ως τίποτα άλλο παρά κοντόφθαλμες και αποσταθεροποιητικές».
Όπως αντιλαμβάνεστε το μόνο βέβαια είναι πως η Ρωσία δεν θα μείνει θεατής στις κυκλωτικές κινήσεις ΗΠΑ και συμμάχων.
Συνήθως η «Αρκούδα» επιτίθεται πρώτη για να προλάβει καταστάσεις. Υπό αυτό το πρίσμα δεν απέχουμε και πολύ από μία μεγάλη σύγκρουση.
prisonplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου