Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε κτηνοτρόφο στην Κοζάνη: «Είσαι αλήτης» - «Όχι μεγαλύτερος από εσένα» του απάντησε (βίντεο)

Έντονο φραστικό επεισόδιο, είχαν το πρωί της Πέμπτης στη Σκήτη Κοζάνης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης με  κτηνοτρόφο τον οποίο αποκάλεσε «αλήτη» για να λάβει άμεσα την απάντηση «όχι μεγαλύτερος από εσένα».
 
Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως είναι ότι ο Μ.Δημητριάδης επιχείρησε να προστατέψει τον Ν.Φίλη!
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ο κτηνοτρόφος πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους κάλεσε να μεταφέρουν στον κ. Φίλη τις θηριωδίες που έκαναν οι Οθωμανοί.
 
Ο κ. Δημητριάδης αντέδρασε έντονα όπως και άλλοι παρευρισκόμενοι τονίζοντας πως αμαυρώνεται η μνήμη των Ποντίων με τέτοιες συμπεριφορές!
 
«Είσαι αλήτης» είπε ο βουλευτής Κοζάνης με τον κτηνοτρόφο να απαντά «όχι μεγαλύτερος από σένα».
 
Φυσικά το κλίμα είναι επιβαρυμένο από τις απίστευτες κατά το παρελθόν δηλώσεις Ν.Φίλη αλλά και την οικονομική καταρράκωση της κοινωνίας. Η κατάσταση πρέπει να βελτιωθεί άμεσα αλλιώς τα σημερινά... μπινελίκια δεν θα είναι τα τελευταία.
 
Ο Έλληνας έχει βαρεθεί να τον προσβάλλουν να δίνει ότι έχει και δεν έχει για ένα χρέος που δεν μειώνεται με τίποτα και να μην «βλέπει φως». Καλά θα κάνουν να το καταλάβουν αυτό στην κυβέρνηση και κυρίως οι κυβερνητικοί βουλευτές που προσπαθούν να υπερασπιστούν πρόσωπα που στο παρελθόν προσέβαλαν την Μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου