Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Προσγειώθηκε στα Χανιά Air Force 1 του Ομπάμα -Τι γυρεύει στην Κρήτη (BINTEO)

Προσγειώθηκε στα Χανιά Air Force 1 του Ομπάμα -Τι γυρεύει στην Κρήτη (BINTEO)Oχι, δεν έφθασε ινκόγκνιτο στην Κρήτη ο Αμερικανός Πρόεδρος.
Μόνο το αεροπλάνο του προσγειώθηκε για λίγο στο νησί.
Συγκεκριμένα, στις 10:44 το πρωί σήμερα προσγειώθηκε στα Χανιά το «διδυμάκι» αεροπλάνο του Air Force 1 το οποίο χρησιμοποιεί ο Μπαράκ Ομπάμα για τις μετακινήσεις του. Πρόκειται για το συνοδευτικό αεροσκάφος του προεδρικού Air Force 1.

Το εφεδρικό αεροπλάνο -που είναι πανομοιότυπο με το προεδρικό- συνοδεύει συνήθως τον Αμερικανό Πρόεδρο στις επισκέψεις του, όπως και σε οποιαδήποτε μακρινή μετακίνησή του, βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας, για να χρησιμεύσει ως εφεδρικό, στην περίπτωση βλάβης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος.
Οπως αναφέρει το zarpanews.gr, το Air Force 1 απογειώθηκε από την Ομάχα της Νεμπράσκα με προορισμό πιθανότατα τη Μέση Ανατολή, καθώς ο πλανητάρχης βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο zarpanews.gr ότι έχει ζητηθεί φύλαξη στο αεροπλάνο από ειδικά στρατιωτικά οχήματα με θερμικές κάμερες και ειδικό εξοπλισμό.
Δείτε το βίντεο από την προσγείωσή του στα Χανιά από τη Νέα Τηλεόραση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου