Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Έκτακτο!!!!» Ξεκινάει πόλεμος στην Κύπρο!!!!απειλές από τους Κούρδους και το ΡΚΚ, για «μεγάλη ενέργεια» στο κατεχόμενο έδαφος της βόρειας Κύπρου

ΚΥΠ000009999Τρόμο έχουν προκαλέσει στην Τουρκία οι απειλές από τους Κούρδους και το ΡΚΚ, για «μεγάλη ενέργεια» στο κατεχόμενο έδαφος της βόρειας Κύπρου, (KKTC), εν όψει του κουρδικού Newroz, από άτομα που έχουν εγκατασταθεί ήδη στην περιοχή.
Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, οι Κούρδοι έχουν δημιουργήσει εστίες φιλοκουρδικής δραστηριότητας και ετοιμάζουν τρομοκρατική επίθεση, για να προκαλέσουν πανικό στην Άγκυρα και τον Ερντογάν.
Τα δημοσιεύματα σχετίζουν την αναμενόμενη επίθεση, με τη σύλληψη της «τρομοκράτισσας», Berna Yılmaz, η οποία είναι μέλος της οργάνωσης, DHKP-C και η ενέργεια για την οποία προειδοποιούν οι Κούρδοι, είναι «αντίποινα».Η κόντρα της Τουρκίας με τους Κούρδους καλά κρατεί, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από καμία μεριά για συμφιλίωση, καθώς ο Ερντογάν δεν χάνει ευκαιρία να δηλώνει παντού, πως οι Κούρδοι είναι τρομοκράτες, σαν τους Τζιχαντιστές.
Βέβαια, μια τρομοκρατική επίθεση στην Κύπρο θα περιπλέξει την ήδη μπερδεμένη κατάσταση, ενώ θα χρειαστεί να σπεύσουν και ελληνικές δυνάμεις στην περιοχή, γεγονός που μπορεί να αποβεί μοιραίο.
Για την ώρα ο διοικητής των κατοχικών δυνάμεων, αντιστράτηγος Erhan Uzun, συναντήθηκε εκτάκτως με τον Γενικό Διευθυντή των Δυνάμεων Ασφαλείας της Βόρειας Κύπρου, Süleyman Manavoğlu, ώστε να σχεδιάζουν την αντιμετώπιση της εν λόγω απειλής.
http://younews   http://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου