Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ – Π Α Ν Ι Κ Ο Σ: 23 ΝΕΚΡΟΙ. ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ. Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

vrixelles12

ΔΕΙΤΕ LIVE:
Δυο εκρήξεις σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί! Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι και ανθρώπους να κείτονται τραυματισμένοι ή και νεκροί μέσα στο αεροδρόμιο. Εκρήξεις σημειώθηκαν και σε δυο σταθμούς του μετρό (Μάλμπεκ, Σούμαν), όπου υπάρχουν πληροφορίες για δεκα νεκρούς.Να σημειωθεί ότι η πόλη των Βρυξελλών βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετρό και αεροδρόμιο έχουν κλείσει…
Διαβάστε επίσης:

RUSSIA TODAY: “Τουλάχιστον 10 νεκροί απ’ τις εκρήξεις στο σταθμό του μετρό Μάλμπεκ – Βρέθηκαν 3 γιλέκα βομβιστών αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο” (φωτο)



.
BRU9_new_660_349_630_200
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βόμβα εξερράγη κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines. Οπως μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ υπάρχουν τουλάχιστον 11 νεκροί και 20 τραυματίες. Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πηγές οι νεκροί είναι τουλάχιστον 25.
brusselsbrussels3brussels4bryxeles-2bryxelesΔείτε το συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας την ώρα της έκρηξης…

Δείτε βίντεο:Αυτόπτες μάρτυρες μετέδωσαν ότι είδαν με τα μάτια τους βόμβα στο check-in των αναχωρήσεων.
brykselesggg23Τρόμος στο Αεροδρόμιο Βρυξελλών αυτή την ώρα. Οι ξένοι ανταποκριτές κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό συμβάν…
Υπάρχει έντονη ανησυχία για τραυματίες και θύματα…. Δείτε το βίντεο που ανέβηκε πριν λίγο στο youtube….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου