Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ρωσική Αποκάλυψη: Καταστρέφουν Εσκεμμένα την Ελλάδα οι Δανειστές, για να Αποχωρήσει Οικειοθελώς από την Ζώνη του Ευρώ!

Prota oi ypourgoi  F1Στα προθυρα καταρρευσης βρίσκεται συμφωνα με ανωνυμες πηγες Ρωσων Αξιωματουχων το Ελληνικο Κρατος!
Το Ρωσικο Υπουργειο Εξωτερικων φαίνεται αρκετα ανήσυχο με τις τελευταιες εξελιξεις στην Ελλαδα, και συμφωνα με σεναρια εχει συγκαλεσει ενα εκτακτο συμβουλιο με τους Ρώσους διπλωμάτες, να προσπαθουν να προβλεψουν την επικειμενη αποσταθεροποιηση, και τις συνέπειες που θα εχει αυτο στην Ελλαδα!
Η Ρωσια λογω της Ενεργης Στρατιωτικης παρουσιας στην Συρια, αλλα και στο μετωπο της Ουκρανιας, εχει βγαλει προσωρινα απο το καδρο του ενδιαφεροντος της,την Ελλαδα, σε αυτο εχει συντελεσει και οι ψυχρες τυπικες σχεσεις της Ρωσικης Κυβερνησης, με την Κυβερνηση του Τσιπρα!
Τα διαφορα σεναρια που γραφτηκαν απο αρκετα site-blog στην Ελλαδα, οτι επικειται τρομοκρατικο χτυπημα στην Ελληνικη Βουλη, και σε αλλα Κυβερνητικα Κτιρια,με παγιδευμενο με εκρηκτικα Drone, και ολα αυτα με Ρωσικη Προειδοποιηση, με την Πηγη αυτου του Δημοσιεύματος να προέρχεται απο Ρωσικο ΜΜΕ, σκόρπισε αρκετα γελια στου Ρωσους αξιωματουχους, αναρωτώντας << Ποια Τρομοκρατια στην Ελλαδα>> Ολες σχεδόν οι αξιόλογες επικινδυνες επιχειρησιακες Τρομοκρατικες Οργανωσεις στην Ελλαδα,εχουν ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ!
Η Όποια Σοβαρη Τρομοκρατικη Ενεργεια που θα εκδηλωθεί στην Ελλαδα,δεν θα προερχεται απο μια εγχωρια Τρομοκρατικη Οργανωση, αλλα σε κυκλους που θα προερχονται απο Εξωτερικο παραγοντα, με την Βοηθεια του Παρακρατους!
Αξιο Αποριας για τους Ρωσους Αξιωματουχους, ειναι η ενεργειες των Δανειστων μας, που συντελουν ολο και πιο πολυ στη αποσταθεροποιηση της Ελλαδας,παρα στην Σταθεροτητα!
Το ενδεχομενο οτι θελουν να ριξουν την Κυβερνηση Τσιπρα, ωστε να ευνοήσουν μια Οικουμενικη Κυβερνηση, η ακομα την ανοδο στην Εξουσια του Κυριακου Μητσοτακη, δεν παιζει για τους Ρωσους, με το σκεπτικο οτι οπιο Κομμα και να Κυβερνησει,και με οποιο σχημα, δεν πρόκειται να αλλαξουν πολιτικη, και θα συνεχίσουν το ιδιο έργο με την Κυβερνηση Τσιπρα……Η Αλλαγη Προσωπων στην Εξουσια δεν κανουν την Διαφορα, αλλα η αλλαγη της Πολιτικης κατα των Μνημονιων,και αυτο το ενδεχομενο δεν παιζει!
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ρωσων,οι Δανειστες γνωρίζουν πολύ καλά οτι το Ελληνικο χρεος, δεν ειναι ουτε βιωσιμο,αλλα ουτε διαχειρισιμο,και θα πρεπει σχεδόν για 50 χρονια να συμβάλλουν με οικονομικη βοηθεια στην Ελλαδα, με το ρισκο, οτι και παλι η Ελληνικη οικονομια δεν πρόκειται να ορθοποδήσει, χανοντας περισσοτερα δισεκατομμυρια!
Οι Βρυξελλες ειχαν πιστεψει οτι η Κυβερνηση Τσιπρα θα τους εβγαζε απο την δυσκολη θεσει, και θα έβγαιναν οικειοθελώς απο την Ζωνη του Ευρω, πραγμα που δεν εγινε, με ολη την υφήλιο να βλεπει σαστισμενη την επικη κολοντουμπα του Τσιπρα!
Τωρα οι Βρυξελλες αναγνωρίζουν το Μεγα λαθος της παραμονης της Ελλαδας στην Ζωνη του Ευρω, αλλα ειναι δυσκολο να την αποβαλουν! Μονο με ενα Σατανικο σχεδιο θα μπορέσουν να πετύχουν κατι τετοιο, και δεν ειναι αλλο απο το να ζητουν απο την εκαστοτε Ελληνικη Κυβερνηση, εξοντωτικες και παραλογες απαιτήσεις να υλοποιηση,σχεδόν ανεφαρμοστες, που θα φερουν την κοινωνια σε γενικο ξεσηκωμο, ολα αυτα θα φερουν Ακυβερνησια, και καμια Οικουμενικη Κυβερνηση δεν θα μπορεσει να τα υλοποιησει, με αποτελεσμα μιας οικειοθελους αποχωρησης απο την ζωνη του ευρω!
Μπορει κατι τετοιο ισως να ειναι και το σωστο, ωστε να σωθει η Ελλαδα, το θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα σχεδια εχουν γινει λαθος, και φερνουν στην Ελλαδα μια καταστροφικη αποσταθεροποιηση, που θα εχει ανυπολογιστες συνεπειες στην περιοχή των Βαλκανίων και στην ΕΕ!
Αρθρο Σπυρος Πριφτης  http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου