Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΒΡΑΖOΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ» …ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΑΣ!

rrr

Βράζει το τρίγωνο στο Καστελόριζο ,από κοντά παρακολουθούν τα  Πολεμικά μας  αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά μετά και την δέσμευση  σχεδόν όλου του Αιγαίου  από το πολεμικό Ναυτικό των Τούρκων !
Τα Πολεμικά μας περιπολούν από τα Μεσάνυχτα της Δευτέρας στη Θάλασσα του Καστελόριζου ,όπου στην περιοχή απέναντι απο το νησί διεξάγεται η Εξαμηνιαία Ναυτική Άσκηση των Τούρκων με επικεφαλής τον Τούρκο ΝαύαρχοBülent Bostanoğlu ,που θέλει να καταλάβει τα Ελληνικά νησιά και να τα επιστρέψει στην Τουρκία ,όπως υποσχέθηκε στον Ερντογάν  που τελικά τον κράτησε στην θέση του στις Κρίσεις του Αυγούστου !
Recep-Bülent-BOSTANOĞLU
Η θητεία του Ναυάρχου Bülent Bostanoğlu * παρατάθηκε για ένα ακόμη έτος οπότε και αναμένεται να τον διαδεχθεί ο σημερινός Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Veysel Kösele, ο οποίος προάγεται.
i6mhy4o
Τα Ελληνικά Πολεμικά Σκάφη είναι σε συνεχή κίνηση με τα «αυτιά» τους τεντωμένα και πλέουν κοντά στο νησί …Αυτή την στιγμή είναι τρεις οι Μονάδες Επιφανείας και άγνωστο αν  και πόσα Υποβρύχια περιπολούν στο βυθό, από τα πλέον υπερσύγχρονα  Συμβατικά Υποβρύχια του Κόσμου τύπου 214 ,που διαθέτει το Πολεμικό μας  Ναυτικό !
VETERANOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου