Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Υπουργοί μαζεύουν τα πράγματά τους από τα Υπουργεία…

ypourgoi

Σύμφωνα με… πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με πηγές, τα δεδομένα των οποίων ακόμη ερευνούμε, η κυβέρνηση έδωσε εντολή σε κάποιους από τους συνεργάτες, ώστε να αρχίσουν αθόρυβα το πακετάρισμα των προσωπικών τους αντικειμένων από τα γραφεία τους, καθώς και να καταστρέψουν οποιαδήποτε έγγραφα υπάρχουν, αφήνοντας μόνο τα απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των γραφείων τους.
Πολλοί υποστηρίζουν πως βρισκόμαστε ενόψει πολιτικών εξελίξεων, αφού κυβέρνηση κι αντιπολίτευση αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή σε Οικουμενική κυβέρνηση.
Γνωστός πολιτικός αναλυτής, θεωρεί πως σύντομα θα έχουμε εκλογές, αν και πολλοί φοβούνται πως πρόκειται για προβοκάτσια.
Γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα αποκάλυψε πως η Λαγκάρντ ζήτησε από τον Τσίπρα στο Νταβός μειώσεις των κύριων συντάξεων, ενώ ο κύριος Τσίπρας αναζητεί σχέδιο “απόδρασης”, δίχως να βλάψει τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αναμένεται να συμβεί αν περάσει από τη Βουλή το Ασφαλιστικό που προωθείται. Μάλιστα το Economist πήγε ένα βήμα παραπέρα και προανήγγειλε την πτώση του Αλέξη Τσίπρα, λόγω των σκανδάλων που έχει δει το φως της δημοσιότητας και των συνεχών κομματικών διορισμών.http://www.m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου