Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το ξύλο των ΜΑΤ σε συνταξιούχο….Αλήθεια, τα όργανα της τάξης θα ήθελαν στη θέση του συνταξιούχου να βρίσκονταν…ο πατέρας τους;

ks3


15:50: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΙΣΧΟΣ: Δείτε καρέ – καρέ το…αλήτικο και ανελέητο ΞΥΛΟ των ΜΑΤ σε άτυχο συνταξιούχο!! (βίντεο)


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το ξύλο των ΜΑΤ σε συνταξιούχο….Αλήθεια, τα όργανα της τάξης θα ήθελαν στη θέση του συνταξιούχου να βρίσκονταν…ο πατέρας τους;
13:55: Εκτονώθηκε η κατάσταση αυτη τη στιγμή μετά τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Σύνταγμα.
Οι αστυνομικοί έριξαν χημικά στους διαδηλωτές – Οι διαδηλωτές έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και αυτή την ώρα κατευθύνονται στο πρωθυπουργικό μέγαρο – Το πρωί περίπου 100 μέλη αιφνιδίασαν πλήρως την αστυνομία έξω από το Μαξίμου – «Στο νέο έγκλημα κανείς συμβιβασμός» το μήνυμά τους.

Διαβάστε ακόμα:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Σε κλοιό διαδηλωτών βρίσκεται από νωρίς το πρωί το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα το Μέγαρο Μαξίμου λόγω των ραγδαίων αλλαγών που φέρνει στις συντάξεις το ασφαλιστικό της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
xylo-1 xylo-5
Μετά την συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από τη Βουλή, μεταξύ της αστυνομίας και όταν διαδηλωτών του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ.
xylo-6
xylo-7
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς το Μαξίμου, έχοντας σκοπό να συναντήσουν τους 100 περίπου διαδηλωτές που βρίσκονταν από το πρωί εκεί.
ks4ks3ks2
Ωστόσο, όταν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στο ύψος των Λουλουδάδικων, οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, προκειμένου ανακόψουν την πορεία τους. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, άντρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν και σε συνταξιούχους.
sss
Όμως, οι διαδηλωτές κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στα Λουλουδάδικα και αυτή την ώρα βρίσκονται στο ύψος της Βασ. Σοφίας, κοντά στην Ηρώδου Αττικου, όπου έχουν τοποθετηθεί κλούβες των ΜΑΤ. Λίγο πριν από τις 2, τα 100 μέλη του ΠΑΜΕ που βρίσκονταν στο Μαξίμου πήγαν στο σημείο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί τους.
untrrrritlrrrred
rrrredgf
xylo-9
xylo-10
Διαβάστε σχετικά:

ΕΣΠΑΣΑΝ τα λουλουδάδικα! Σώμα με ΣΩΜΑ με τους εμπόρους! ΕΝΤΑΣΗ στο Σύνταγμα

gffghbfgh
fghdgdgh
fghdgdghgffghbfghlouloudakika

fghdgdgh
ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ λεωφορεία “ΕΣΚΑΣΕ” μπροστά στο Μαξίμου το ΠΑΜΕ! ΣΤΗΛΗ “ΑΛΑΤΟΣ” η φρουρά… ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ στον ύπνο! (φωτο MAKELEIO.GR)

maximou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου