Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Έτοιμος να Παραδώσει Όπλα στους Ουκρανούς ο Τσίπρας; Ρωσική Προειδοποίηση: ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ
Σε τι μπορει να ειναι χρησιμη μια συναντηση τετ α τετ στο Νταβος,του υποδουλωμένου στο ΝΑΤΟ-ΕΕ Ελληνα Πρωθυπουργου Αλεξη Τσιπρα, με τον Πρόεδρο Μαριονετα των Δυτικων της Ουκρανίας Πετρό Ποροσένκο;
Τα Ελληνικα ΜΜΕ αναφερουν οτι ο σκοπος της συναντησης και το επίκεντρο της συζήτησης, ειναι οι ελληνο-ουκρανικές σχέσεις, καθώς και οι σχέσεις ΕΕ-Ουκρανίας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κατάσταση των πολιτών ελληνικής \ καταγωγής που κατοικούν στις περιοχές των συγκρούσεων, στην Ουκρανία. Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνο-ουκρανικής συνεργασίας.
Πως ειδαν στην Ρωσια την Συναντηση Τσιπρα-Ποροσεκο, στελνοντας αυστηρο μηνυμα στον Τσιπρα: ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!
Ενοχλημενη φερεται να ειναι η Μοσχα με την συναντηση στο Νταβος,Τσιπρα-Ποροσενκο, με Ρωσους αξιωματουχους να κανουν λογο, για μεγάλη δυσαρέσκεια του Προεδρου Πουτιν, λαμβανοντας την συναντηση αυτη ,σαν δευτερη πισωπλατη Μαχαιρια προς την Ρωσια, απο τον Α.Τσιπρα!
Συμφωνα με τους Ρωσους ο πραγματικος σκοπος, και το αντικειμενο συζητησης Τσιπρα-Ποροσεκο ηταν πρώτον:
Η Παραχωρηση Πολεμικου Υλικου απο την Ελλαδα, προς ενισχυση του Ουκρανικου Στρατου! Με απλα λογια ζητουν Οπλα απο εμας! Η Ελλαδα ειναι η μοναδική Χωρα του ΝΑΤΟ-ΕΕ, που δεν εχει συμβαλει σε Στρατιωτικη Βοηθεια και Προμηθεια Πολεμικου Υλικου προς την Ουκρανια. Παρα τις πιεσεις-απειλες, των υποτιθεμενων Συμμαχων μας, η Ελλαδα κρατουσε ουδετερη σταση απέναντι στην Ουκρανο-Ρωσικη Διενεξη στην Κριμαια!
Δευτερον: O Ποροσεκο ενημερωσε τον Τσιπρα οτι επίκειται Γενική Επιθεση του Ουκρανικου Στρατου, για ανακατάληψη των περιοχων στην Μαριουπολη,που βρισκονται υπό τον ελεγχο των Ρωσων Αυτονομιστων! Γι Αυτο και εγινε ο λογος περι της Ελληνικης καταγωγης πολιτών που κατοικούν στις περιοχές των συγκρούσεων, και ποια θα ειναι η τυχη τους στην επιχείρηση Ανακατάληψης!
Συμφωνα παντα με Σεναρια, Ρωσοι Αξιωματουχοι δηλωσαν οτι μια τετοια ενεργεια της Κυβερνησης Τσιπρα, θα Εκληφθεί ως Εχθρικη Ενεργεια Απεναντι στην Ρωσια, και οτι οι Ρωσια δεν θα επιτρεψει να ανατραπουν οι ιστορικες σχεσεις Ελλαδας-Ρωσιας, Για Λιγα Δανεικα Λεφτα Που Θελει Να Παρει ο Τσιπρας Απο Τους Δανειστες,Για Να Παραμεινει στην Εξουσια!
Εγω Γραφοντας αυτο το Αρθρο,Πιστευω ακραδαντα σε αυτο το Σεναριο «Μεχρι στιγμης» Και ειχα προειδοποιησει με Αρθρο μου με τιτλο : Ρωσικη Προειδοποιηση στον Πανο Καμμενο, Μην Τολμησεις να Παραδοσεις Οπλα στους Ουκρανους! Δειτε εδωhttps://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/Sf6KEHnjKTA Το ποσο επικινδυνη ειναι η Κυβερνηση της Πρωτης Φορα Αριστερα! Οχι φυσικα οτι η Αλλη ειναι καλυτερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου