Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ – Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ-ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ – “ΒΡΩΜΙΑΡΗ…”-ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΥΡΟ Ή ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ )

PAIDOFILOS3

Διαβάστε την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – Δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του παιδόφιλου ΕΔΩ
Όλα όσα είπε στη ρεπόρτερ του makeleio.gr
MAH08680_4004
Προφυλακίστηκε ο 52χρονος!
Στην 3η τακτική ανακρίτρια έδωσε εξηγήσεις ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 10χρόνης μαθήτριας.
Ο 52χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργου Νούλη ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.
MAH08680_4004-1
Ομολόγησε ο δράστης
Ο ίδιος στην απολογία του ομολόγησε την αισχρή του πράξη. Παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια χωρίς δικηγόρο και μίλησε για το αποτρόπαιο γεγονός.”Τα παραδέχτηκα όλα” είπε στη ρεπόρτερ του makeleio.gr και συνέχισε να απαντάει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το σκηνικό: ”Ένα κλικ έγινε μέσα μου. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ σε παιδάκια”.Σε ερώτηση εάν πείραξε το δικό του παιδί, η απάντηση ήταν όχι. “Δεν πείραξα ποτέ το παιδί μου”.
Μάλιστα η σύζυγός του, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ζήτησε διαζύγιο αμέσως μετά την σοκαριστική αποκάλυψη.
“Είχα ξαναδουλέψει σε κυλικείο στο Χολαργό. Δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα…Συγνώμη είμαι ένα τέρας”, είπε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, βάζοντας στη συνέχεια τα χέρια του στο πρόσωπό του… και αφήνοντας τα κροκοδείλια  δάκρυα να κυλίσουν από τα μάτια του.
Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της συζύγου του ανέφερε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πως το ανήλικο παιδί του παιδόφιλου, εξετάζεται από ψυχολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί πως δεν είχε πέσει και αυτό θύμα του ίδιου του του πατέρα.
MAH08680_4238
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία στην αστυνομία από τη μητέρα της 10χρονης.
Όπως είπε, η 10χρονη της εκμυστηρεύτηκε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.
Όπως κατέθεσε η μητέρα ο κατηγορούμενος προχώρησε κα το επανάληψη σε παρόμοιες πράξεις τις ημέρες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων προσφέροντας στη μαθήτρια ως δέλεαρ διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή. Η ανήλικη ενώπιον των αστυνομικών επιβεβαίωσε την κατάθεση της μητέρας της
PAIDOFILOS4
PAIDFILOS1PAIDOFILOS2PAIDOFILOS3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου