Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

6 Φεβρουαρίου: Πανευρωπαϊκή ημέρα διαμαρτυρίας κατά της ισλαμοποίησης της Ευρώπης

2_32Το PEGIDA ενώνει τις δυνάμεις του με αντι-ισλαμικές οργανώσεις για τη μεγάλη συγκέντρωση στην Πράγα
Το γερμανικό πολιτικό κίνημα PEGIDA ενώνει τις δυνάμεις με 14 άλλες αντι-ισλαμικές οργανώσεις για την πραγματοποίηση μιας σειράς συγκεντρώσεων εναντίον της ισλαμοποίησης της Ευρώπης και της μουσουλμανικής εισβολής που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Φεβρουαρίου σε όλη την Ευρώπη με επίκεντρο την Πράγα.
Η ακτιβίστρια της PEGIDA Tatijana Festerling είναι αυστηρά επικριτική έναντι της Γερμανίδας καγκελαρίουAngela Merkel και της πολιτικής της για ανοικτά σύνορα στην Ευρώπη στους μουσουλμάνους.
«Η Merkel συγκεντρώνει ένα τεράστιο κύμα μουσουλμάνων ανδρών στην Γερμανία», λέει η Festerling η οποία εξηγεί πως από τους 1,1 εκατ. μετανάστες που έφτασαν στη Γερμανία το 2015 η συντριπτική πλειοψηφία ήταν άνδρες.

Η μεγάλη πανευρωπαϊκή συμμαχία που σχηματίστηκε προγραμματίζει την πραγματοποίηση μεγάλων διαδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη με επίκεντρο την Τσεχία με τον Marek Cernoch πρόεδρο του τσεχικού κινήματος Usvit να δηλώνει πως θα απαιτήσουμε αυστηρότερα μέτρα εναντίον της παράνομης μετανάστευσης.

«Θα υπερασπιστούμε την τιμή γυναικών μας και την ασφάλεια των παιδιών μας από τις επιθέσεις των μουσουλμάνων», είπε πιο συγκεκριμένα.

«Τι βλέπουμε; Πρόσφατα η επικεφαλής της εξωτερικής διπλωματίας της Ε.Ε. Mogherini επισκέφτηκε την Πράγα. Και μάθαμε ότι οι μαζικοί βιασμοί στην Κολωνία δεν ήταν κάτι έκτακτο αλλά είναι πράγματα που συμβαίνουν κάθε ημέρα. Τα γερμανικά και τα ευρωπαϊκά δίκτυα ουσιαστικά υποβάθμισαν το γεγονός και τις πράξεις που έγιναν από τους βανδάλους» είπε πιο συγκεκριμένα ο Cernoch.

Η PEGIDA έχει πραγματοποιήσει σειρά διαδηλώσεων εναντίον των γεγονότων της Κολωνίας όπου 1049 γυναίκες δήλωσαν πως κακοποιήθηκαν από «πρόσφυγες» οι οποίοι προέρχονταν από την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Τουλάχιστον 30 ύποπτοι έχουν συλληφθεί με τους 25 εξ αυτών να προέρχονται από το Μαρόκο και την Αλγερία και οι οποίοι ήρθαν στην Γερμανία κυρίως μέσω της Ελλάδας όπου είχαν δηλωθεί ως «πρόσφυγες».
Κανείς από αυτούς δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Κολωνίας και 11 ήταν παράνομα στην Γερμανία.
πηγηhttp:/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου