Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΧΕΙΜΑΡΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ: “ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!” (ΒΙΝΤΕΟ)

kasidiaris-ilias

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης,  μιλώντας στη Βουλή  πέταξε ένα έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα προς τα κυβερνητικά έδρανα -που αρνήθηκε να απαντήσει στα ντοκουμέντα της Χ.Α. για το λαθροπροσφυγικό- προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη. Ακολούθησε ο κακος χαμός στη Βουλή. Δείτε το επεισόδιο και διαβάστε πως σχολίασε το περιστατικό η Χρυσή Αυγή στο επίσημο ιστολόγιο της.
Δείτε το βίντεο
Δείτε πως σχολίασε η Χρυσή Αυγή το περιστατικό, στο επίσημο ιστολόγιο της:
Με μία δυναμική ομιλία κατά της προδοτικής πολιτικής Σύριζα-Ανέλ απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στα σχέδια αφελληνισμού της Πατρίδας μας. Ο προκλητικός υπουργός Μουζάλας αποχώρησε μόλις ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέβηκε στο βήμα για να μην ακούσει την σκληρή κριτική της Χρυσής Αυγής.
Στα κυριότερα σημεία της ομιλίας του ο εκπρόσωπός μας ανέφερε:
- ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
- Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης επέδειξε τα κατάπτυστα έγγραφα που αποστέλλει ο διορισμένος υπουργός του Τσίπρα, κάθε φορά που αρνείται ΠΑΡΑΝΟΜΑ να απαντήσει στις επερωτήσεις της Χρυσής Αυγής.
Η καταγγελία αυτή πόνεσε τον συριζαίο Ξυδάκη, ο οποίος προκάλεσε τον συναγωνιστή Κασιδιάρη, για να λάβει την πρέπουσα απάντηση σε υψηλούς τόνους.
Η Χρυσή Αυγή θα κυριαρχήσει εναντίον όλων των ανθελληνικών δυνάμεων του πολιτικού συστήματος που απεργάζονται την καταστροφή της Πατρίδας μας.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου