Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Τούρκοι ντυμένοι Γενίτσαροι δίκασαν το Άγιο Βασίλη ο οποίος στο τέλος έγινε μουσουλμάνος !!

YILBASI KUTLAMASINA KARSI OLAN BBP'LI GENCLER, KENTIN EN ISLEK CADDESI'NDE SAHNELEDIKLERI OYUNDA YENICERI KILIGINDA KOVALAYARAK YAKALADIKLARI NOEL BABA'YI KADI'NIN KARSISINA CIKARDI.

FOTO-MUTLU YUCA-BOLU-DHAΈχουν ξεφύγει εντελώς εκεί στην Ανατολία, δεν εξηγείται διαφορετικά .
Τούρκοι ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές των γενιτσάρων στην δυτική Τουρκία  διαμαρτύρονται για την ύπαρξη του  Άγιου Βασίλη .
Ο λόγος έχει να κάνει με τον άκρατο ισλαμισμό με τον οποίο έχει εμποτιστεί η τουρκική κοινωνία, η οποία δεν αποδέχεται την διαφορετικότητα άλλων θρησκειών η ακόμα και δογμάτων.Μάλιστα ενδεικτικό των προθέσεων των Τούρκων ήταν και η  σχετική  θεατρική παράσταση που έπαιξαν οι  «Γενίτσαροι».
Οι δύο από αυτούς είχαν συλλάβει τον υποτιθέμενο Άγιο Βασίλη και τον προσήγαγαν  σε δίκη ενώπιον του  Τούρκου δικαστή  (Κατή), αναφέρει ο τουρκικός τύπος.
Ο αρχιδικαστής στη συνέχεια κάλεσε δύο απλούς άνδρες από το πλήθος που είχε μαζευτεί και ρώτησε αν ήταν ευχαριστημένοι με τις χριστιανικές  γιορτές.
Μετά από από μία παρωδία,   ο Άγιος Βασίλης , υποτίθεται ότι αποφάσισε αρνητικά ως προς τον χριστιανισμό και  προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, απαγγέλοντας μάλιστα  μαζί με τους υπόλοιπους ένα ισλαμικό κανόνα , που αποτελεί την   μουσουλμανική ομολογία πίστεως.
Πρόκειται για μία άκρως  επικίνδυνη και περίεργη πρακτική των Τούρκων, η οποία μένει αναλλοίωτη στους αιώνες.
Η παράσταση αυτή,  οργανώθηκε από τα μέλη του εθνικιστικού-ισλαμικού   Κόμματος Ενότητας (BBP), στην επαρχία της Μπόλου, τονίζοντας το απύθμενο μίσος των Τούρκων για τις εορτές των Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς στην Τουρκία, οι οποίες  σχετίζονται με τον Χριστιανισμό.
Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν οι τουρκικές κρατικές  αρχές, σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας έχουν στείλει ειδοποιήσεις σε σχολεία για την απαγόρευση οποιωνδήποτε εορταστικών εκδηλώσεων την  παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Σε άρθρο από τo pentapostagma.gr, με τίτλο: Η Τουρκία μόλις αυτοκτόνησε, τονίζαμε ότι ο Ερντογάν πλέον δεν υπολογίζει ούτε καν το μέλλον της ίδιας της Τουρκίας μπροστά το μέλλον του Ισλάμ.
Η Τουρκία είναι απλά ένα μέσο για το Ισλαμικό του όραμα για μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία.
Εμείς  απλώς ενθυμούμεθα τις ρύσεις των Γεροντάδων μας που έλεγαν ότι τα μελλούμενα θα λάβουν χώρα « όταν θα έρθει  στην εξουσία η νέα γενιά Τούρκων πολιτικών».   πηγή: http://www

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου