Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Οι ανώμαλοι ομοφυλόφιλοι όλου του κόσμου κήρυξαν τον πόλεμο ενάντια στο Χριστό (σκληρές φωτογραφίες)

Σχόλιο katanixis: Πρόστυχο, ανήθικο και κυρίως βλάσφημο το σχέδιο που εφαρμόζεται σε όλη τη γη, ταυτόχρονα. Τα καλολαδωμένα (με πακτωλούς χρημάτων) εβραιομασόνικα γρανάζια της παγκοσμιοποίησης, επιδίδονται με πρωτοφανή μανία κατά του Ιησού Χριστού. Δείτε το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ από το blog agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr
Δεν μπορεί να έρθει ο αντίχριστος αν δεν περάσουν όλα τα ανώμαλα σχέδιά τους. Νέες φωτογραφίες μίσους από τους ανώμαλους εναντίον της ορθοδοξίας και του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!!! Γρηγορείτε Χριστιανοί, δε μας έμεινε καθόλου καιρός.

A combination of photos shows gay-themed traffic lights in Vienna May 11, 2015. The traffic lights are intended to get the city into the mood for the annual Eurovision Song Contest, one of the world's most popular kitsch cultural events which this year is being hosted by the Austrian capital. Dozens of traffic lights in central Vienna have been programmed to show male or female gay couples with hearts - in red for stop and green for go - replacing the usual single, gender-neutral figure.  REUTERS/Heinz-Peter Bader  TPX IMAGES OF THE DAY   - RTX1CH5V

Γνωρίζουν πολύ καλά οι ανώμαλοι ομοφυλόφιλοι ποια είναι η θέση του Κυρίου μας γι’ αυτούς και κάνουν τα πάντα για να τον εξευτελίζουν!!!

Γνωρίζουν οτι από την Παλαιά Διαθήκη ακόμη, ο Θεός τους κατέστρεψεστα Σόδομα και στα Γόμορα ολοκληρωτικά!!!

Γνωρίζουν οτι την μεγάλη και άγια νύχτα των Χριστουγέννων και λίγο πρίν γεννηθεί ο Θεάνθρωπος, ο Θεός έστειλε άγγελο εξ’ ουρανού και κατέσφαξε όλους τους αρσενοκοίτας, διότι δεν έπρεπε να υπάρχει αυτή η επαίσχυντη αμαρτία στη γη όταν θα γεννιόταν ο Χριστός και Σωτήρας του κόσμου!!!

image
ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΤΙΜΙΑΣ -ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ "ΕΒΓΑΛΑΝ " ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ!!!
 ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ"[ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ]
ΚΑΙ "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ" ΚΥΡΗΞΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !!!
image
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!
Η Αγία Γραφή κατατάσσει την ομοφυλοφιλία στην κατηγορία της αμαρτίας, που ονομάζεται "βδέλυγμα". Στην Παλαιά Διαθήκη γίνεται αναφορά στο θέμα της ομοφυλοφιλίας. Στην ιστορία των Σοδόμων και της Γομόρρας, που βρίσκεται στο Κεφάλαιο 19 της Γενέσεως, οι δύο πόλεις καταστράφηκαν εξ' αιτίας της αμαρτίας της ομοφυλοφιλίας, επειδή δηλ. οι άνδρες των πόλεων αυτών ήταν παραδομένοι στη λαγνεία τους ολοκληρωτικά. Έφθασαν στο σημείο να ζητούν να αμαρτήσουν με τους δύο αγγέλους, που φιλοξενούσε ο Λωτ στο σπίτι του.
Στο βιβλίο του Λευϊτικού, πάλι της Παλαιάς Διαθήκης, διαβάζουμε τα λόγια του Κυρίου μας : «Και ος αν κοιμηθή μετά άρσενος κοίτην γυναικός, βδέλυγμα εποίησαν αμφότεροι» (ΛΕΥΪΤ. 20, 13). Δηλαδή, «και εκείνος που κοιμήθηκε με άνδρα, όπως με γυναίκα, και οι δύο διέπραξαν μισητή αμαρτία».
Αλλά και στην Καινή Διαθήκη βρίσκονται αναφορές σχετικές με το θέμα μας. Ο Απόστολος Παύλος στην προς Ρωμαίους Επιστολή του γράφει τα εξής : «Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη. Οι γυναίκες  αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες· το ίδιο και οι άνδρες· άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίσθηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί με αρσενικούς και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους» (ΡΩΜ. 1, 26-27).

Και στην Α΄ Επιστολή προς Κορινθίους ο Απόστολος Παύλος γράφει τα εξής : «Η μήπως δεν ξέρετε ότι άνθρωποι άδικοι δεν θα έχουν θέση στην Βασιλεία του Θεού; Μην έχετε αυταπάτες· στην Βασιλεία του Θεού δεν θα έχουν θέση ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίτες ούτε πλεονέκτες ούτε κλέφτες ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες» (Α΄ ΚΟΡ. 6, 9-10).
ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ !!!http://katanixis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου