Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Eκτακτη σύσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας Σε αυξημένη ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς να χρειάζεται –προς το παρόν τουλάχιστον- να βγουν στους δρόμους για περιπολίες.

KAMMENOASKISIΣε αυξημένη ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις χωρίς να χρειάζεται –προς το παρόν τουλάχιστον- να βγουν στους δρόμους για περιπολίες. Διότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε ενεργοποίηση των άρθρων 84 και 87 του Συντάγματος για κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κάτι το οποίο εκτιμάται ότι δεν απαιτείται στην παρούσα φάση.
Όπως διαβάζουμε στο olympia.gr ήδη στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου έγινε έκτακτη σύσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας με τη συμμετοχή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναύαρχου Β. Αποστολάκη και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου, οι οποίοι είχαν ανοικτή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και στάθμισαν την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.
Το βάρος της πρόληψης και του ελέγχου ισλαμικών – αποσταθεροποιητικών δυνάμεων που βρίσκονται εντός της Ελλάδας έχουν αποκλειστικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΕΥΠ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να ζητήσουν τη συνδρομή των επίλεκτων στρατιωτικών μονάδων για την αντιμετώπιση μεμονωμένων περιπτώσεων.  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου