Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Εντολή Πούτιν: Εξαλείψτε την τουρκική Αεροπορία!Βομβαρδισμός των Τουρκικών Πολεμικων Αεροδρομιων με Πυραυλους Εδαφους-Εδαφους, Αλλα και cruise

keimeno_priftis
Έρχεται Βροχή από Πυραύλους cruise στον Τουρκικό Ουρανό! Αποκάλυψη Σοκ: Προμελετημένο Σχέδιο Τουρκίας-ΗΠΑ η Κατάρριψη του Ρωσικού Su 24!
Ένα Καλοστημενο Σκηνικο φαίνεται να δημιουργήσαν απο κοινου Τουρκια-ΗΠΑ με την Καταρριψη του Ρωσικου Su 24!
Ολα δειχνουν οτι πισω απο την Καταρριψη του Ρωσικου Su 24 βρίσκονται η ΗΠΑ! Και αληθεια,ποιος πιστεύει οτι η Τουρκια παει να τα βαλει με την Ρωσια Μονη της, χωρις καλυψη! Αμ δεν Τρελαθηκαν!
Το Σχεδιο Τουρκιας-ΗΠΑ φαινεται πολυ καλα προσχεδιασμενο, αφου γνωριζαν απο πρωτο χερι το σχεδιο πτησης του Ρωσικου Su 24, και ποιοι ηταν η στοχοι του στο εδαφος για να βομβαρδίσει! Η περιοχη που θα έπλητ τε το Ρωσικο αεροσκαφος ηταν μια ανασα απο τα Τουρκοσυριακα συνορα, αλλα το βασικοτερο ηταν Ανταρτες της Τουρκικης (Τουρκμάνοι) Μειονοτητας στην περιοχή, αυτο αποδεικνυεται απο το Βιντεο με τους πανηγυρισμούς στην Τουρκική γλώσσα, των Τουρκμανων Ανταρτών, καθως πυροβολουν τα αλεξιπτωτα των πιλοτων που είχαν κάνει χρήση με επιτυχία του συστήματος εκτόξευσης!
Η Παγιδα θανατου που έστησαν απο κοινου Τουρκια-ΗΠΑ εκτελεστηκε αψογα και με την βοηθεια απο τους εκπαιδευμενους απο αυτους Ανταρτες! Αφου πρωτων: Εξασφαλισαν οτι το Ρωσικο Su 24 θα ηταν μονο του,χωρις συνοδεια αλλον μαχητικων αεροσκαφων, ετσι θα ηταν ευκολος στοχος για τα 2 F16! Δευτερον:Γνωριζαν οτι το Ρωσικο Su 24 δεν εχει καλυψη και προστασια απο τους Ρωσικους αντιαεροπορικούς πυραυλους S300 που εχουν εγκαταστησει η Ρωσοι στην Συρια, και δεν κινδυνευουν τα Τουρκικα F 16 να Καταριφθουν! Και τριτον,με την συμμετοχη των Ανταρτων (που ηταν μερος του σχεδιου) στησανε παγιδα στο Ρωσικο Ελικοπτερο mil-mi 8 που θα εκτελούσε αποστολή έρευνας και διάσωσης μάχης για τους δύο Ρώσους πιλότους του καταρριφθέντος Su-24!
Η ηλιθιοτητα των ΗΠΑ ηταν τοσο μεγαλη που στην ουσια απο μονη τους καρφώθηκαν στους Ρωσους, οταν αποκαλυψαν στα ΜΜΕ οτι παρακολουθουσαν το Ρωσικο Su 24 και τις επικοινωνίες του πιλοτηριου-cockpit, και γνωριζουν οτι το ρωσικο πληρωμα αγνοησε 5 με 10 φορες τις Τουρκικες προειδοποιησης!
Βομβαρδισμός των Τουρκικών Πολεμικων Αεροδρομιων με Πυραυλους Εδαφους-Εδαφους, Αλλα και cruise, Εισηγουνται Ρωσοι Στρατηγοι στον Πουτιν ως Αντιποινα!
Τα επομενα 24ωρα ειναι πολυ κρισιμα,για το πως θα αντιδράσει η Ρωσια! Η εισήγησης για τα αντιποινα στην Τουρκια ειναι πολλες προς τον Πουτιν! Αλλα κατηγορηματικα εχει αποκλειστη ενα πυρηνικο χτυπημα προς την Τουρκια! Περι πυρηνικου πληγματος απο τους Ρωσους στην Τουρκια,τα γραφουν μη σοβαρα blog-site ΜΜΕ! Το επικρατεστερο σεναριο ειναι ενας Βομβαρδισμός των Τουρκικών Πολεμικων Αεροδρομιων με Πυραυλους Εδαφους-Εδαφους, Αλλα και cruise, ωστε να εξαλείψουν μια και καλη την Τουρκική Αεροπορια, χωρις Ρωσικες απώλειες,αλλα και Τουρκων Αθωων Πολιτων! Τα χτυπηματα θα ειναι χειρουργικα ακριβειας,με 100 εως 200 Πυραυλους! Αλλα παντα μιλαμε για την ωρα για Σεναρια!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ    http:/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου