Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΓΑΜΗΛΙΟ ΔΩΡΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ : ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΣ Ορισμένες παρακάτω φωτογραφίες είναι πραγματικά φρικτές.

foto1«Τότε μπῆκε στή μεγάλη ἐπίσημη αἴθουσα ἡ κόρη τῆς Ἡρωδιάδας , η Σαλώμη,καί χόρεψε ἕνα χορό αἰσχρό καί προκλητικό. Ὁ χορός της ἄρεσε τόσο πολύ στόν Ἡρώδη καί τούς καλεσμένους του καί τῆς εἶπε: «Ζήτησέ μου ὅ,τι θέλεις κι ἐγώ θά σοῦ τό δώσω». Καί μάλιστα ὁρκίστηκε λέγοντάς της: «Θά σοῦ δώσω ὅ,τι θέλεις ….μέχρι καί τό μισό μου βασίλειο»!
Τότε ἡ Σαλώμη ρώτησε τή μητέρα της κι ἐκείνη τῆς εἶπε νά ζητήσει τό κεφάλι τοῦ Ἰωάννου τοῦ Προδρόμου σ’ ἕνα πιάτο.»
Από το κατά Μάρκον 6/14-29).
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Σημ. Ορισμένες παρακάτω φωτογραφίες είναι πραγματικά φρικτές.
Πόσες φορές έχουμε ακούσει ότι δεν θα πρέπει να κρίνουμε όλους τους μουσουλμάνους εξαιτίας του ISIS. Από πού όμως προέρχονται οι βάρβαροι των ISIS ? Οι ίδιοι είναι προϊόν του Ισλάμ. Γεννιούνται από αυτό και δε δημιουργούνται από το πουθενά. Θα δούμε μερικές από αυτές τις διαστάσεις του Ισλάμ που είναι η μήτρα των κάθε Τζιχαντιστών.
Μια ισλαμίστρια γυναίκα δικαστής από την Τυνησία θέλει το… κεφάλι ενός απίστου ως γαμήλιο δώρο! Ο γνωστός αρχηγός του Ισλαμικού κράτους Abu Bakr al-Baghdadi, ενέκρινε τον αποκεφαλισμό μιας άπιστης γυναίκας ως γαμήλιο δώρο για την γυναίκα δικαστή, ομολόγησε μια άλλη γυναίκα αποστάτης της τρομοκρατικής ομάδας των Τζιχαντιστών σε αποκλειστική συνέντευξη στην Daily Mail, αποκαλύπτοντας και άλλες φρικαλεότητες που διαπράττονται από αυτούς.
Μια γυναίκα Sharia δικαστής, η οποία έχασε το σύζυγό της σε μια μάχη των Τζιχαντιστών και έπρεπε να ξαναπαντρευτεί κάτω από τον ισλαμικό νόμο, απαίτησε να σκοτώσουν έναν άπιστο και της δώσουν το κεφάλι του σαν γαμήλιο δώρο, αποκαλύπτει η συνέντευξη. Ο αρχηγός του Ισλαμικού κράτους Abu Bakr al-Baghdadi φέρεται να ικανοποίησε την επιθυμία της, επιμένοντας όμως ότι μπορεί να αφαιρέσει την ζωή μόνο μιας άλλης γυναίκας, καθώς οι σχέσεις ανδρών και γυναικών διαχωρίζονται εντελώς από το ισλαμικό κράτος.
Η γυναίκα μάρτυρας αυτή της φρικαλεότητας που μίλησε στην Daily Mail, είπε ότι συνήθιζε να δουλεύει για έναν μεγάλο αριθμό γυναικών Sharia δικαστών σε ένα δικαστήριο του Ισλαμικού Κράτους στην συριακή κωμόπολη Mayadin, πριν το σκάσει από τις φρικαλεότητες του εξτρεμιστικού γκρουπ. Ομολόγησε ότι η τελευταία δικαστής για την οποία δούλεψε ήταν αυτή που εξελέγη για το γαμήλιο αποκεφαλισμό.
«Μία γυναίκα δικαστής από την Τυνησία, η Roaa Um Khotaba al-Tunisi, ζήτησε από τους εμίρηδες να κόψουν το κεφάλι ενός απίστου ως γαμήλιο δώρο γι’ αυτήν» αφηγείται η αποστάτης της οποίας το πραγματικό όνομα σε αυτό το άρθρο έχει αλλαχτεί σε Leena για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με τη Leena, οι τιμωρίες προς τις γυναίκες σύμφωνα με το δικαστήριο του Ισλαμικού κράτους ποικίλουν από πρόστιμα λόγω «μη-μουσουλμανικών» ρούχων, σε μαστίγωμα ή ξύλο για συζητήσεις με ξένους , μέχρι ακρωτηριασμό των άκρων του σώματος, λιθοβολισμό μέχρι θανάτου για παράνομες σχέσεις, ως και αποκεφαλισμό για προδοσία. Η ίδια έγινε μάρτυρας χιλιάδων τέτοιων περιστατικών.
foto2Συνεχίζει η Leena, «Μια γυναίκα συνελήφθη ενώ μιλούσε με έναν άντρα σε ένα μαγαζί παρόλο που αυτός ήταν ο σύζυγός της. Ο ισλαμιστής δικαστής καταδίκασε τη γυναίκα σε 80 βουρδουλιές μπροστά στην κεντρική πλατεία. Όταν αποδείχτηκε ότι αυτός ήταν όντως ο σύζυγος της ήταν ήδη πολύ αργά». Επιπλέον λέει ότι η ISIS χρησιμοποιεί παιδιά τα οποία είναι διεφθαρμένα από τους αυστηρούς νόμους της Hisbah και τις μοχθηρές τιμωρίες, ως πληροφοριοδότες. Μερικά είναι μόλις 8 ετών τα οποία τα βάζουν να κατασκοπεύουν άλλα παιδιά.
Η Leena θυμάται επίσης τις Γεζίτες γυναίκες οι οποίες πιάστηκαν αιχμάλωτες μετά τη σφαγή στους οικισμούς των Γεζιτών από επιθέσεις του ισλαμικού κράτους τον Αύγουστο το 2014. Έπιασαν περίπου 200 γυναίκες αιχμάλωτες από τις οποίες όσες δεν μεταστράφηκαν στο Ισλάμ τις παρέδωσαν σε τοπικούς μαχητές να τις κάνουν οτι θέλουν : βιασμός, ξυλοκόπημα, θάνατος.
foto3Υπάρχουν πολλά βίντεο και εικόνες με Μουσουλμάνους να αποκεφαλίζουν παιδιά, ακόμα και μωρά χάριν του Ισλάμ και να γιορτάζουν την βαρβαρότητά τους λες και είναι ένα παιχνίδι. Το παιδάκι στη συγκεκριμένη εικόνα αποκεφαλίστηκε από Σουνίτες στη Συρία το 2013. Πρώτα εισέβαλαν στο σπίτι, σκότωσαν τους γονείς και μετά αποκεφάλισαν το μικρό τους παιδί. Ύστερα είχαν το θράσος ακόμα και να τραβήξουν φωτογραφίες παριστάνοντας οι ίδιοι τους γονείς οι οποίοι ψευτοθρηνούν για το νεκρό τους παιδί παριστάνοντας ότι είναι θύματα της πολιτικής του Άσαντ.
foto4Μια άλλη φωτογραφία αποκεφαλισμού ενός νεογνού βρέθηκε στο κινητό ενός νεκρού ισλαμικού στρατιώτη μαζί με άλλο ενοχλητικό υλικό, στο οποίο έπαιζαν… μπάλα με τα κομμένα κεφάλια.
foto5Μαζί με αυτήν την φωτογραφία δεν βρέθηκαν άλλες που να δείχνουν το αποκεφαλισμένο σώμα του μωρού, καθώς επίσης δε βρέθηκε ούτε και η σωρός του δίνοντας έτσι την ελπίδα σε πολλούς ότι ίσως σώθηκε τελικά.
Το ισλαμικό κράτος έβγαλε και ένα καινούργιο βίντεο το οποίο δείχνει ένα τανκ να διαλύει έναν Σύριο στρατιώτη ντυμένο με πορτοκαλί στολή.
Σύμφωνα με το Συριακό παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα (SOHR), ο άντρα που σκοτώθηκε είναι ο Fadi Amr al-Zaydan 19 χρονών από τη Latakia Συρία.
foto6Το δεμένο θύμα φαίνεται ανώφελα να προσπαθεί να πηδήξει μακριά από το τανκ πριν τον διαλύσει κάτω από τις ρόδες του. Τα μέλη του ISIS πανηγυρίζουν από πίσω καθώς η κάμερα εστιάζει στα απομεινάρια του Zaydan.
foto7Ο Saif Al-Adlubi ανέφερε ένα περιστατικό όπου ένας ισλαμιστής σφαγέας εξέταζε τη σειρά των ανθρώπων που περίμεναν την εκτέλεσή τους. Ο Al-Adlubi παρακολούθησε τουλάχιστον 2 Αρμένιους που περίμεναν τη σειρά τους για να τους σφάξουν εφόσον κανένας δεν πλήρωσε για την εξαγορά τους το ποσό των 100.000 δολαρίων για τον καθένα.
Ο Saif Al-Adlubi ανέφερε για την καταπληκτική διάσωσή του στο τουρκομανικό χωριό Rehaniyeh στη Συρία. Ήταν προφανώς ένας από τους λίγους επιζώντες των ισλαμικών σφαγών ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε ένα από τα πιο φρικιαστικά κέντρα εξολόθρευσης των ανθρώπων που διενεργούνται από το Takfiri γκρουπ Τζιχαντιστών του ISIS.
foto8Τα κέντρα φυλάκισης τα οποία ελέγχει η ISIS, (Daish) είναι ουσιαστικά μια απομίμηση των στρατοπέδων εξολόθρευσης των Ναζί, εκτός του ότι η ISIS πραγματοποιεί την εξολόθρευση με έναν πολύ πιο φρικιαστικό τρόπο. Η Daish διαμορφώνει τις φυλακές σε δικαστήρια με συστηματικά σφαγεία και κέντρα εξόντωσης για να εξολοθρέψουν τους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους που διαφωνούν με την Takfiri ιδεολογία. Μόλις κριθούν ένοχοι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα θύματα είναι σαν να είναι βόδια επί σφαγή.
Η ιστορία του Al-Adlubi προβάλλει επίσης ένα βίντεο που έχει ληφθεί από το Al-Bayyada, άλλο ένα σφαγείο, από το οποίο κάποιοι Χριστιανοί που διασώθηκαν κατάφεραν να το τραβήξουν. Και όπως δηλώνει ο Al-Adlubi τα θύματα χριστιανοί κρέμονταν ανάποδα, χωρίς κεφάλι σαν σφαγμένα πρόβατα.
foto9Αυτά είναι τα «κατορθώματα» αυτού του αντίχριστου τέρατος που δημιούργησαν οι ίδιοι οι Δυτικοί πάτρωνες του της Νέας Τάξης.


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου