Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! Σερβικό αντάρτικο για να σωθεί το Κοσσυφοπέδιο με τις «ευλογίες» της Μόσχας θα βάλει «φωτιά» στα Βαλκάνια !!

serbia 2Μετά την αμυντική  συμφωνία Ρωσίας και Σερβίας  με την οποία η Σερβία στην ουσία «αποχαιρετάει» το ΝΑΤΟ, σύμφωνα με άρθρο από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, με τίτλο (Τι επίκειται; Η Σερβία προμηθεύεται ρωσικά όπλα αξίας 5 δις ευρώ!!), οι Σέρβοι ετοιμάζουν νέο αντάρτικο για το Κοσσυφοπέδιο.
Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε πολιτική πλατφόρμα και στρατιωτική πτέρυγα  με την ονομασία «Σερβική Λίγκα», η οποία με τι ευλογίες της Μόσχας θα απαιτήσει να διακοπούν  όλες τις διαδικασίες  της χώρας  για είσοδο σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Η ωμή, προκλητική και προπάντων  «προδοτική» απαίτηση των Βρυξελλών (Γερμανία) για πλήρη αποκήρυξη του Κοσσυφοπεδίου,  από την νυν σερβική κυβέρνηση, και παράλληλα η παράδοση της άμυνας της χώρας στο ΝΑΤΟ, αποκηρύσσονται ως «εσχάτη προδοσία», αναφέρει  το  σερβικό δημοσίευμα .
serbiaΕπίσης η οργάνωση αυτή θα καλέσει τους μπαρουτοκαπνισμένους Τσετσένους φιλορώσους μαχητές του Καντίρωφ , οι οποίοι σε συνεργασία με Σέρβους «Παρτιζάνους» θα πάρουν τα βουνά εναντίον του UCK. Όπως γίνεται κατανοητό σε τέτοια περίπτωση θα πάρουν «φωτιά» ολόκληρα τα Βαλκάνια ,με σκοπό να σταματήσει η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας η οποία ευρίσκεται σε ενεργή φάση απο Τουρκία και Δύση.Η ανακοίνωση της οργάνωσης αυτής αναφέρει τα εξής:
« Έχοντας επίγνωση της ατέλειας και της ασυνέπειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και λαμβάνοντας υπόψη την συνολική ισορροπία των δυνάμεων στον σερβικό λαό  και ως μια σοβαρή χώρα, θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές σχετικά με το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου-Μετόχια προς το εθνικό συμφέρον», λένε οι εκπρόσωποι της «Σερβικής Λίγκας».
Τονίζουν ότι η συνέχιση της πορείας προς την ένταξη στην ΕΕ θα είναι «μια σιωπηρή ή ανοιχτή αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου και του αλβανικού μορφώματος στο κέντρο των Βαλκανίων», αλλά  η απόρριψη της ένταξης στην ΕΕ και η στροφή  προς τη Ρωσία, δεν θα έλυνε αυτομάτως όλα τα προβλήματα της Σερβίας. Έτσι η  «Σερβική Λίγκα» προτείνει την προσχώρηση στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
« Το Κοσσυφοπέδιο ας ανήκει στην ρωσική ομοσπονδία για 99 χρόνια, αποτρέποντας παράλληλα την δημιουργία μιας Μεγάλης Αλβανίας με ρωσική παρέμβαση», συνεχίζει η ανακοίνωση.
σεserbia 1
Η Σερβική περιουσία και οι φυσικοί πόροι στο Κοσσυφοπέδιο εκτιμούνται  σε πάνω από 500 δις ευρώ, η Σερβία θα ζητήσει από τη Ρωσία το 30% των εσόδων ενοικίου από την εκμετάλλευση του υπεδάφους, και τα χρήματα θα πάνε για την αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους της Σερβίας , την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και την αγορά σύγχρονων ρωσικών οπλικών συστημάτων  .  Η  άφιξη στο Κοσυφοπέδιο των στρατιωτών μας που επί  το πλείστον είναι Ορθόδοξοι  χριστιανοί,  θα αποτελέσει  μια  δυσάρεστη  έκπληξη για τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου. Προτείνουμε ως ο εγγυητή της σταθερότητας του Κοσσυφοπέδιου τους ομόδοξους Ρώσους στρατιώτες και τον Ρώσο Πρόεδρο Β.Πούτιν, και μαζί με τους φιλορώσους  μουσουλμάνους στρατιώτες του Καντίρωφ θα διώξουμε τους Αλβανούς μια για πάντα .  Ο ηγέτης της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι στην περίπτωση εντολής του  Βλαντιμίρ Πούτιν αυτός είναι έτοιμος με τους άνδρες του,  να πάει να εκτελέσει πολεμικές επιχειρήσεις  σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου», καταλήγουν οι εκπρόσωποι του «Συνδέσμου».
Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας pentapostagma.gr, ο «ξεσηκωμός» στο Μαυροβούνιο , στην ΠΓΔΜ,  επεκτείνεται και στην Σερβία και σε λίγο εκτιμάμε ότι θα φτάσει «ante portas» της Ελλάδος, χωρίς να είμαστε καθόλου υπερβολικοί. Το αποκαλούμενο σχέδιο δημιουργίας ενός  «ορθόδοξου τόξου»  στα Βαλκάνια από την Μόσχα ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Ρωσία προφανώς  εισέρχεται στην περιοχή μας με «άγριες διαθέσεις» προς Αλβανούς Τούρκους και λοιπούςμετά απο πολλά -πολλά χρόνια.
Επίσης με δεδομένη την αισχρή και άθλια οικονομική κατάσταση  στην Ελλάδα, την προσπάθεια αποχριστιανοποίησης  , την συζήτηση για την μείωση των μισθών των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του ελληνικού στρατού , αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων, σε συνδυασμό με την ισλαμική «εισβολή»  μεταναστών, οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στον πλήρη αφανισμό ως έθνος.
Τα Βαλκάνια σύμφωνα με πολλά γεωπολιτικά ινστιτούτα εδώ και πολλά χρόνια ευρίσκονται σε τροχιά ανάφλεξης, για αυτό είναι καιρός  να λάβουν τα μέτρα τους οι αρχές στην χώρα μας  , ειδικά τώρα που εμφανίζονται «πληροφορίες» για ύπαρξη ακραίων μουσουλμανικών πυρήνων στην χώρα μας.Τα άρθρα μας στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr,  με τίτλο (   Προσοχή! Αρκεί μια σπίθα για να πάρουν φωτιά τα Βαλκάνια), άλλωστε τα λέει όλα και όχι  μόνο) και («Αμερικανικό σχέδιο δημιουργίας χάους σε Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία και ΠΓΔΜ»), κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. πηγή: http://www

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου