Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙ 3 ΩΡΕΣ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΦΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΣΤΟ "ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ" Bίντεο-κόλαφος για τις γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας: Τρέχουν "σαν κουνέλια" υπό τις ριπές των ισλαμιστών

Πολλά ερωτηματικά για τις γαλλικές δυνάμεις ασφαλείας και ην αξιοπιστία της ειδικής μονάδας, αντίστοιχης του αμερικανικού SWAT ή των δικών μας ΕΚΑΜ προκαλεί ένα βίντεο που μόλις ήρθε στην δημοσιότητα και τους δείχνει να ... τρέχουν ως κουνέλια, αφύλακτοι εντελώς, ενώ οι τρομοκράτες τους γαζώνουν μέσα από το θέατρο "Μπατακλάν".
Μία σκηνή κανονικού πολέμου, με τους τζιχαντιστές τρομοκράτες να πυροβολούν ομαδόν τους άντρες της γαλλικής αστυνομίας, που κατέγραψε η κάμερα του φωτορεπόρτερ Patrick Zachmann, του πρακτορείου Magnum.
 Επί τρεις ώρες έσφαζαν οι ισλαμιστές τους άμοιρους θεατές που παρακολουθούσαν την συναυλία στο θέατρο "Μπατακλάν" και ενώ ήδη είχαν γίνει οι άλλες επιθέσεις και εν πάση περιπτώσει γνώριζαν ότι δεν πρόκειται περί κανονικής ομηρίας αλλά περί σφαγής οι ειδικές δυνάμεις μπήκαν στο θέατρο αφού είχαν δολοφονηθεί 112 άνθρωποι!
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι πρώτες οι επιθέσεις έγιναν μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, 23' για την ακρίβεια, με μια αλληλουχία ανά 5 λεπτά, αλλά όταν πήκαν στς 21:50 αρχή στο "Μπατακλάν" στο βουλεβάρτο Βολτέρ, οι υπόλοιπες επιθέσεις είχαν τελειώσει.
Και όμως η επίθεση των ισλαμιστών και η σφαγή των θεατών διήρκησε 3 ώρες (!) έως την έφοδο των ειδικών μονάδων της αστυνομίας. Έτσι ήρθαν και οι 112 νεκροί!
Τους σκότωναν έναν-έναν, τους κυνηγούσαν μέσα στο θέατρο, στα παρασκήνια και αλλού για να τους σκοτώσουν και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία άκουγε συνέχεια πυροβολισμούς και οι διασωθέντες περιέγραφαν το μακελειό και ότι οι τρομοκράτες δεν είχαν καμία διάθεση διαπραγμάτευσης, εν τούτοις δεν επενέβησαν!
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, οι πρώτες οι επιθέσεις έγιναν μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, 23' για την ακρίβεια, με μια αλληλουχία ανά 5 λεπτά, αλλά όταν πήκαν στς 21:50 αρχή στο "Μπατακλάν" στο βουλεβάρτο Βολτέρ, οι υπόλοιπες επιθέσεις είχαν τελειώσει.ους σκότωναν έναν-έναν, τους κυνηγούσαν μέσα στο θέατρο, στα παρασκήνια και αλλού για να τους σκοτώσουν και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία άκουγε συνέχεια πυροβολισμούς και οι διασωθέντες περιέγραφαν το μακελειό και ότι οι τρομοκράτες δεν είχαν καμία διάθεση διαπραγμάτευσης, εν τούτοις δεν επενέβησαν! http://www

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου