Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΕ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣIΟΥ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

ilamofasistes-satanades

Σε πλήρη επιφυλακή έχουν τεθεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ύστερα από το πολύνεκρο, τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Στο μικροσκόπιο των δύο υπηρεσιών έχουν ήδη μπει ύποπτα ισλαμιστικά στοιχεία, με σκοπό να ερευνηθεί εάν αυτά αποτελούν μέλη δικτύου τζιχαντιστών που έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας και είναι έτοιμα να αναλάβουν επιχειρησιακή δράση.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα πέρασαν για να μπουν στην Ευρώπη οι δύο από τους οκτώ μακελάρηδες του Παρισιού.
Οι γαλλικές αρχές έστειλαν τα ονόματα δύο υπόπτων του μακελειού στην ΕΛΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί αν τα άτομα αυτά έχουν περάσει από τη χώρα μας.
Το ένα άτομο, είναι δράστης των επιθέσεων, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του δεύτερου ατόμου. Ο δράστης είχε περάσει από την Λέρο όπου και είχε στην κατοχή του το συριακό διαβατήριο που βρέθηκε αργότερα στην σορό του.
Μετά το  αιματοκύλισμα στην πόλη του Παρισιού ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε ότι κλείνουν τα σύνορα της Γαλλίας και θα περιπολεί ο στρατός στους δρόμους του Παρισιού.
Επίσης σημείωσε ότι η Γαλλία δεν θα δεχθεί κανέναν μετανάστη μέχρι να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένο χρονικό προσδιορισμό. Επίσης σημείωσε ότι πρέπει να περιφρουρηθούν καλύτερα τα Ευρωπαϊκά σύνορα και οι χώρες εισόδου να κάνουν καλύτερη καταγραφή και πιο αυστηρούς ελέγχους ώστε να μη ξανά γίνουν τέτοια περιστατικά στην Ευρώπη.
Επίσης εκτόξευσε απειλές προς το ισλαμικό κράτος λέγοντας ότι “τώρα θα δούν την δύναμη της Γαλλίας”.
Στη συνέχεια ο Γάλλος υπουργός εσωτερικών είπε ότι το πρόβλημα είναι στις χώρες εισόδου που επιτρέπουν σε τρομοκράτες να μπουν στην Ευρώπη και δεν του κρατάνε στα κέντρα κράτησης.
Πρίν λίγες ημέρες ο Ζαν Κλόντ Γιούνγερ είχε δηλώσει ότι οι κοινές περιπολίες με την Τουρκία είναι αστείο θέμα να συζητείται γιατί πρόκειται μόλις για 10 χλμ Θάλασσα και πως θα πρέπει να εντείνουν την περιφρούρηση των Ευρωπαϊκών συνόρων χωρίς επιπλέον χρηματοδότηση πριν να είναι πολύ αργά.
Δύο μέρες πριν την επίθεση στην Γαλλική πρωτεύουσα ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Φ.Σόιμπλε είχε δηλώσει ότι “αν θέλουμε ανάπτυξη πρέπει να κρατήσουμε τους μετανάστες γιατί είναι ευλογίας”.
Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είδη έχει υπογράψει εδώ και ένα μήνα την χρηματοδότηση από την Ευρώπη για την δημιουργία 4 νέων κέντρων κράτησης μεταναστών που θα φιλοξενούν 50.000 μετανάστες στο σύνολό τους.
Με πονηρή λογική θα έλεγε κάποιος ότι αυτό το τραγικό γεγονός που συνέβη στην Γαλλία ίσως και να συμφέρει την Ευρώπη για να δημιουργήσει την αποθήκη ανθρώπων, τρομοκρατών και φτωχών στην Ευρώπη.
Την ίδια ώρα η ΕΥΠ βρίσκεται σε διαρκή επαφή τόσο με τους αστυνομικούς συνδέσμους των προαναφερθέντων χωρών (Γαλλίας, Ιταλία, Μεγάλης Βρετανίας), αλλά και με τις αρχές αντικατασκοπείας όλων των ευρωπαϊκών κρατών.
Επίσης η Αντιτρομοκρατική ερευνά με προσοχή τηλεφωνικές συνδιαλέξεις αλλά και επαφές μέσω διαδικτύου που έχουν άτομα που ζουν στην Αθήνα και κατάγονται από τη Συρία.
Αλλά ποιον να … πρωτοερευνήσουν! Χιλιάδες οι ύποπτοι στην Ελλάδα…http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου