Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

«ΘΑ ΣΟΥ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΓΙΕ ΣΚΥΛΑΣ». H ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΣΕΡΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΟΥΡΔΟ ΑΝΤΑΡΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

kourdos_nekros1

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter προκαλεί αποτροπιασμό και σοκ σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Τούρκοι αστυνομικοί σκότωσαν έναν Κούρδο αριστερό αντάρτη και στη συνέχεια έδεσαν το άψυχο σώμα του πίσω από ένα τεθωρακισμένο όχημα της τουρκικής Αστυνομίας και τον έσερναν στους δρόμους της τουρκοκρατούμενης κουρδικής πόλης Σιρνάκ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται σε ειδησεογραφικούς λογαριασμούς στα social media, οι Τούρκοι αστυνομικοί, ενώ έσερναν τον νεκρό άνδρα, ούρλιαζαν:
«Θα σου γ@μήσουμε τη μάνα και τη γυναίκα, γιε σκύλας».
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το βράδυ και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, με χιλιάδες χρήστες από όλο τον πλανήτη να καταγγέλλουν την Τουρκία ως μια χώρα βαρβάρων που δεν πρέπει να είναι ούτε μέλος του ΝΑΤΟ, ούτε να λογαριάζεται ως σύμμαχος της Δύσης.
kourdos_nekros
Ο νεκρός (τον βλέπετε στη φωτογραφία) ονομάζεται Χατσί Λοκμάν Μπιρλίκ (Hacı Lokman Birlik) και ήταν αδελφός της Λεϊλά Μπιρλίκ (Leyla Birlik), υψηλόβαθμου στελέχους του αριστερού φιλοκουρδικού κόμματος HDP.
Ο Χατσί Λοκμάν Μπιρλίκ σκοτώθηκε την Παρασκευή σε μάχη μεταξύ Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) και των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Zaman. Στη συνέχεια το άψυχο σώμα του υπέστη αυτή την ατίμωση.
Ο νεκρός θάφτηκε από την οικογένειά του το Σάββατο.
Οι Τούρκοι, που κάποιοι νομίζουν ότι έχουν «αλλάξει» από το 1821 (που τους είχαμε εδώ), και τώρα έγιναν «άνθρωποι» -επηρεασμένοι προφανώς από τα τουρκικά σίριαλ που τους προβάλλουν τα παράνομα ιδιωτικά κανάλια-, αποδεικνύουν ότι είναι το ίδιο βάρβαροι και τυραννικοί ως προς τους λαούς που κρατάνε υπόδουλους, όπως ήταν πάντοτε στην ιστορία τους.
Ειδικά όταν οι νεκροί είναι αριστεροί πατριώτες, που διεξάγουν αγώνα ενάντια στην τουρκική αποικιοκρατία, τότε βγάζουν όλο τον «οθωμανικό πολιτισμό» τους στην επιφάνεια.
Δείτε τα βίντεο:
BINTEO 2              http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου