Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ελληνικής καταγωγής ο Ρώσος πιλότος που «γλέντησε» τα τουρκικά μαχητικά… -”Όταν έρθει η ώρα θα στείλουμε τους Τούρκους από εκεί που ήλθαν!” (ΦΩΤΟ)

pilotos

Γεννημένος στην Τασκένδη από μητέρα Ελληνίδα είναι ο Ρώσος πιλότος – φόβος και τρόμος των Τούρκων, που πρωταγωνίστησε στο «μακελειό» πάνω από την μαύρη θάλασσα.
Ο Ιβάν, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους πιλότους της Ρωσίας, εκπαιδευτής με διεθνής αποστολές στο ενεργητικό του (φωτό απο αποστολή στην Ινδία). Εκπαιδευμένος στην κορυφαία σχολή από την εποχή της ΕΣΣΔ στον Κράσνονταρ, σχολή που έχει αναβαθμίσει μετά από μία περίοδο απαξίωσης ο Βλαδίμηρος Πούτιν, όπου πλέον αποφοιτούν οι επίλεκτοι των νέων προγραμμάτων της Ρωσικής ΠΑ.
Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» με τους τούρκους πιλότους ενώ απορρίπτει τις νατοϊκές φήμες περί παρενόχλησης Βουλγάρικων και Ρουμανικων αεροσκαφών.
«Εμείς είμαστε Ορθόδοξοι και κανέναν ΝΑΤΟ δεν θα μας βάλει να πολεμήσουμε μεταξύ μας. Όταν έρθει η ώρα θα στείλουμε τους Τούρκους από εκεί που ήλθαν» λέει με νόημα και συμπληρώνει «Εγώ απλά περιμένω την ημέρα που θα δοθεί η εντολή να τελειώσουν τα παιχνίδια. Θα πληρώσουν ακριβά για τα εγκλήματα τους».
exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου