Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ!ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!

hools

Σκηνές που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο συνέβησαν στο Ζάγκρεμπ πριν λίγη ώρα και μία μέρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντιναμό. Κροάτες χούλιγκαν επιτέθηκαν σε Έλληνες δημοσιογράφους, ωστόσο, ευτυχώς, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα! Συγκεκριμένα, οπαδοί της Ντιναμό βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ψάχνοντας Έλληνες οπαδούς για επεισόδια και επιτέθηκαν στον απεσταλμένο του «ΓΑΥΡΟΥ» και του gavros.gr, Γιώργο Στασινόπουλο και στον Διονύση Βερβελέ από το Sport24 Radio.
Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να «τραβήξουν» μέχρι και μαχαίρι, ωστόσο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού πρώτα οι δύο συνάδελφοι φώναξαν ότι είναι δημοσιογράφοι.
Το σκηνικό ξεκίνησε όταν οι δύο δημοσιογράφοι περπατούσαν στους δρόμους της πόλης, κάνοντας μία βόλτα, όταν 8 άτομα πετάχτηκαν μέσα από ένα στενό και τους επιτέθηκαν. Τους ρώτησαν που πηγαίνουν και τι δουλειά έχουν εκεί, ψάχνοντας ξεκάθαρα Έλληνες οπαδούς για επεισόδια. Τόσο ο Γιώργος, όσο και ο Διονύσης τους είπαν στα αγγλικά ότι είναι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα, έχοντας ταξιδέψει για να καλύψουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντιναμό.
Αυτό δεν απέτρεψε τους κάφρους από το να τραβήξουν μαχαίρι στον Διονύση και να τον χτυπήσουν στο χέρι, ο οποίος απέφυγε με μία κίνηση το χτύπημα, ενώ την ίδια ώρα επιτέθηκαν και πέταξαν κάτω τον Γιώργο και ακολούθως έφυγαν από το σημείο!
Ωστόσο, τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί! Οι δύο συνάδελφοι συνάντησαν τους υπόλοιπους Έλληνες εκπροσώπους, τον συνεργάτη του «ΓΑΥΡΟΥ», Νίκο Γαβαλά, και τους Γιώργο Ματθαίο, Νίκο Γυρνά και Χρήστο Μεγγλίδη και εκεί όλοι μαζί δέχτηκαν νέα επίθεση! Κάποια άτομα τους επιτέθηκαν, τους έκλεισαν τον δρόμο και έκαναν νόημα σε άλλα άτομα που ήταν μέσα σε ένα μπαρ και μαζεύτηκαν πολλοί.
«Τι δουλειά έχετε εδώ;», τους ρωτάνε. «Είμαστε δημοσιογράφοι», απάντησαν. «Και πού το ξέρω εγώ;», ήταν η επόμενη κουβέντα των κάφρων, οι οποίοι έφυγαν ζητώντας συγγνώμη (!), αφού πρώτα τους έδειξαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι τις ταυτότητές τους!
Αυτό το σκηνικό συνέβη στις 21:30 (ώρα Κροατίας), ενώ αυτή τη στιγμή το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο από αστυνομικούς, μετά τη σχετική καταγγελία για την κάφρικη επίθεση.
Το θετικό, πάντως, σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι και όλοι οι συνάδελφοι που βρίσκονται στην Κροατία είναι καλά στην υγεία τους. Και αυτό είναι το σημαντικό.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου