Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ! Η φρίκη του ISIS: Του κόβουν τα αυτιά και καθώς ουρλιάζει του κόβουν την καρωτίδα (vid)

Ο σατανάς δολοφόνος-σφαγέας που δείχνει το βίντεο κρατώντας το μαχαίρι ήταν ο Εμίρης του ISIS της Ράκα. οποίος σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή συνασπισμού στην Ayn Issa, Tal Abyad, Ράκα.
 
Στο φρικιαστικό αυτό βίντεο, ο αιμοσταγής Εμίρης σφάζει ενα αιχμάλωτο κόβοντας στην αρχή τα αυτιά του δείχνοντας τα με υπερηφάνια στο βίντεο, ενώ ο δυστυχής ουρλιάζει απο τον πόνο. Το μαχαίρι μπήγεται στον λαιμό του καθώς του κόβει την καρωτίδα και το αίμα αναβλύζει με δύναμη.
 
Ο αιχμάλωτος σπαρταράει τινάζοντας τα πόδια του αφου τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα και ο ρόγχος του ακούγεται,απαίσιος, εφιαλτικός…..Οι άθλιοι δολοφόνοι βασανιστές απο την χαρά τους στην θέα του αιματος φωνάζουν «Αφήστε τον να υποφέρει, δεν τον έχουμε ακόμα αποτελειώσει”.! Η φρίκη ολοκληρώνεται οταν κάποιος άλλος πατάει τον ετοιμοθάνατο στο στήθος για να αναβλύσει με περισσότερη ορμή το αίμα απο τον μισοκομμένο λαιμό του και ο αρχισατανάς Εμίρης του φωνάζει αν τον…..ακούει!
 
http://www.d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου