Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

H ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ BTR-82A ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

1 PUTIN

Η Ρωσία για πρώτη φορά από την έναρξη των συγκρούσεων στη Συρία εμπλέκεται πλέον ενεργά στο πλευρό του Μπασάρ αλ Άσαντ! Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος στο βίντεο που θα δείτε στον οποίο αποκαλύπτεται ότι οι χειριστές του BTR 82Α είναι Ρώσοι oι οποίοι πολεμούν στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας ενώ δεκάδες UAV Orlan-10 και Eleron-3SV “χτενίζουν” τον ουρανό με τη Ρωσία να παρέχει πλέον και δορυφορικές φωτογραφίες των θέσεων των τζιχαντιστών!
Ταυτόχρονα, σε νέο φωτογραφικό υλικό φαίνεται πως η Ρωσία προμήθευσε το στρατό της Συρίας με όπλα Vepr-12s, OSV-96s, MTs-116Ms, 6S8s, AK-74Ms!
Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο από ΜΜΕ που πρόσκειται στο NDF (National Defence Force) και αποκάλυψε την παρουσία των BTR 82A επιβεβαιώνει ότι ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό έχει αποσταλεί στη Συρία για την υποστήριξη των επιχειρήσεων εναντίον των τζιχαντιστών στη Λαττάκεια!
1 ΡΟΣΙΑ 1 ΡΟΣΙΑ21 ΡΟΣΙΑ3 1 ΡΟΣΙΑ4 1 ΡΟΣΙΑ5 1 ΡΟΣΙΑ6
Αν και η συζήτηση είναι δύσκολη να ακουστεί καθαρά λόγω του θορύβου που προέρχεται από το BTR-82A’s 30mm 2A72 εντούτοις ακούγονται συγκεκριμένες φράσεις για την υποστήριξη πυρών η οποία κατευθύνεται προς το πλήρωμα του BTR αποδεικνύοντας ότι χειρίζεται από ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό
Να προσθέσουμε στο σημείο αυτό πως όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ η Ρωσία θα  επεκτείνει την ναυτική και στρατιωτική της παρουσία στη Συρία με την κατασκευή μιας νέας ναυτικής βάσης στην πόλη Jableh, 25 χιλιόμετρα νότια της Λαττάκειας και το γεγονός της ρωσικής ενεργής πλέον στρατιωτικής εμπλοκής δεν είναι τυχαίο…
Το Ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Al-Alam ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι η Ρωσία άρχισε να παρέχει δορυφορικές φωτογραφίες στο συριακό γενικό επιτελείο, προκειμένου να εντοπισθούν και εξουδετερωθούν άμεσα από αέρος οι συγκεντρώσεις δυνάμεων και τα κέντρα διοίκησης του ISIS στην χώρα .
Υπενθυμίζουμε ότι στην Συρία υπάρχουν και λειτουργούν δύο ρωσικοί σταθμοί υποκλοπών (SIGINT), το Κέντρο-C και το Κέντρο C-2. Το πρώτο χτυπήθηκε από τους τζιχαντιστές στις 5 Οκτωβρίου 2014.
Στις  20 Αυγούστου 2015, το ρωσικό αποβατικό πλοίο «Nikolai Filchenkov» διήλθε των στενών του Βοσπόρου  και την Κωνσταντινούπολη κατάφορτο με oπλικά συστήματα για τις κυβερνητικές δυνάμεις τη; Συρίας.

Στο  κατάστρωμα διαφαίνονταν καθαρά  4 φορτηγά  KAMAZ-4350 6 × 6 και ένα GAZ-66 καθώς και 4 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού ΤΟΜΑ  BTR 82Α, ενώ από κάτω υπήρχαν πυραυλικά συστήματα.
Θα πρέπει να σημειωθεί , ότι   στις 4 Αυγούστου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις φήμες περί αποστολής ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία, ο  γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε: «Δεν έχει συζητηθεί με κανέναν τρόπο». Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις είπαμε,  «υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται, και το αντίθετο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου