Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Χρυσή Αυγή στη ΔΕΘ: Τα δυο μεγάλα κόμματα ψήφισαν τα πιο καταστροφικά μνημόνια για τη χώρα -Οριακή η κατάσταση στα νησιά(βίντεο)

KASIDIARHS

Επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις έκανε η Χρυσή Αυγή για το ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό στη συνέντευξη
Τύπου που έδωσε το κόμμα στη ΔΕΘ. – πρώτη δημοσίευση 18:20
Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ απόντος του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος υφίσταται τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τον Νομό Αττικής καθώς συνεχίζεται η πολιτική δίωξη εις βάρος του Κινήματος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, αναπτύσσοντας παράλληλα το πρόγραμμα και τις προτάσεις του κόμματος για την εθνική οικονομία και την λαθρομετανάστευση.
Τονίστηκε πως παρά τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ και τις στημένες δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή θα είναι ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά που θα αγγίξουν διψήφιο νούμερο.
Επισημάνθηκε η ανάγκη για επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την ελληνική αυτάρκεια, καθώς και η στροφή στην γεωπολιτική κατεύθυνση της χώρας.
Για το όνομα της Μακεδονίας η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αδιαπραγμάτευτη ενάντια στο ξεπούλημα της ιστορίας μας στο ψευδοκράτος των Σκοπίων.
Τέλος, τονίστηκε πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει απροσκύνητη τον πολιτικό Αγώνα παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τις φυλακίσεις, οι οποίες ενορχηστρώθηκαν από την κλίκα Σαμαρά και την παραδικαστική παράγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου