Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα ανθελληνική πρόκληση βάζει φωτιά στις ελληνοαλβανικές σχέσεις Βάναυση επίθεση δέχτηκε την περασμένη Δευτέρα ιερέας της πόλης των Αγ. Σαράντα δυο άνδρες γρονθοκοπούσαν και κλωτσούσαν ανελέητα τον άτυχο ιερέα, ενώ του έκαναν ερωτήσεις για λεφτά. Δεν σταμάτησαν εκεί αφού στη συνέχεια τον μετέφεραν στην τουαλέτα αδειάζοντας πάνω του όλα τα απορρυπαντικά.



pateraschristos
Βάναυση επίθεση δέχτηκε την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι του, ο πατέρας του προέδρου της «Ομόνοιας» και ιερέας της πόλης των Αγ. Σαράντα, πατέρας Χρήστος, καθώς κατά την επιστροφή στο σπίτι του, ο άτυχος ιερέας, δέχτηκε επίθεση στο κατώφλι του από δυο άνδρες. 
Οι δύο άνδρες έχοντας κρυμμένο το πρόσωπό τους και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ιερέα, δένοντας του τα χέρια, ενώ στη συνέχεια τον έσυραν στο εσωτερικό του σπιτιού. Η κατάσταση εξελίχθηκε από το κακό στο χειρότερο, αφού οι δυο άνδρες γρονθοκοπούσαν και κλωτσούσαν ανελέητα τον άτυχο ιερέα, ενώ του έκαναν ερωτήσεις για λεφτά. Δεν σταμάτησαν εκεί αφού στη συνέχεια τον μετέφεραν στην τουαλέτα αδειάζοντας πάνω του όλα τα απορρυπαντικά.
Όντας τυχερός μέσα στην ατυχία του, οι γείτονες από τη φασαρία κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσαν την αστυνομία, τρέποντας τους άνδρες σε φυγή.
Ο πάτερ Χρήστος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των Αγ. Σαράντα όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τη ζωή του πλέον να βρίσκεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φαίνεται πως ήταν καλά ενημερωμένοι σχετικά με το  πρόγραμμα του ιερέα καθώς τη στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν ολομόναχος στο σπίτι, ενώ υπάρχουν απορίες σχετικά με το κίνητρο των δραστών, οι οποίοι περιορίστηκαν αποκλειστικά στην πρόκληση σωματικής βλάβης χωρίς να ψάξουν το σπίτι για πολύτιμα αντικείμενα.
Φήμες λένε ότι το περιστατικό δεν ήταν μια απλή ληστεία αλλά μια κίνηση εναντίων την ελληνικής ομογένειας, καθώς το θύμα αποτελεί τον πατέρα του Προέδρου της πολιτικής οργάνωση ΔΕΕΕΜ «Ομόνοια» ο οποίος, με τις καταγγελτικές τους δηλώσεις τελευταία για την κατεδάφιση του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου στους Δρυμάδες της Χιμάρας, προκάλεσε δυσαρέσκειες σε αλβανικούς κύκλους.  http://www.v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου