Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Σφαγή 18.000 Σύριων στην Τουρκία για Διακίνηση Οργάνων[vid]

syrian-refugee-camp-in-turkey

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Καμία ακόμα απάντηση αλλά και δημοσιότητα δεν έχει δοθεί για όσα είχαν καταγγελθεί, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο , σε συζήτηση στον ΟΗΕ για την σφαγή 18,000 παιδιών από την Συρία που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία.

Παιδιά κομματιάζονται για τα όργανα τους, από ένα κράτος – βρυκόλακα που όμως θεωρείται σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και ετοιμάζεται για είσοδο στην ΕΕ. Μάλιστα αυτό το κράτος πρόσφατα η Μέρκελ εξήρε για την ανθρωπιστική του προσφορά και ειδικά στο μεταναστευτικό.

Μία ασύλληπτη σφαγή, που η συζήτηση διεξάγεται στον ΟΗΕ παρουσία δημοσιογράφων εδώ και ένα χρόνο.

Ενώ λοιπόν οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ αναφέρουν πως …ΝΑΙ, έχουμε καταγγελίες, το ψάχνουμε, θα σχηματίσουμε ειδική επιτροπή κλπ. , δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα ακόμα, ενώ η σφαγή των παιδιών συνεχίζεται…

Αυτόματα θυμόμαστε την σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου σε Αλβανικό και Σερβικό έδαφος για τον ίδιο λόγο, από ίδιους υπανθρώπους που το διεθνές δίκτυο οργάνων συγκαλύπτει και που ούτε εκεί έχουμε ακόμα αποτελέσματα.

Απαιτούμε Άμεση Διερεύνηση του θέματος και να τεθεί ως κατεπείγον σε άμεση σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ και της ΕΕ ως πρόταση της Ελλάδας. Όσο καθυστερούμε η θηριωδία θα συνεχίζεται.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος

Στρατηγικός Αναλυτής

Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειο

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου