Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Eδιωξαν Ελληνίδα από την παραλία του Αφραθιά Τυμπακίου! Ο Λόγος….. Η παραλία ανήκει στους Γερμανούς και στους Ολλανδούς.

Όπως μας ανέφερε η παθούσα, φυσικά και δεν έφυγε και αυτό εξόργισε την Ολλανδή η οποία την έβρισε στα Ελληνικά, ενώ φεύγοντας της έκανε και μια άσεμνη χειρονομία
mesaras

Δεν πίστευε στα αυτιά της κάτοικος της περιοχής όταν πήγε να κάνει το μπάνιο της στην παραλία του Αφραθιά στο Τυμπάκι.

Όπως μας κατήγγειλε η παθούσα (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του mesaralive), πριν μερικές ημέρες θέλησε να πάει να κάνει το μπάνιο της στην περιοχή του Αφραθιά.Στο σημείο βρισκόταν μια Ολλανδή η οποία όταν αντιλήφθηκε πως ήταν Ελληνίδα άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να χειρονομεί, απαιτώντας από την Ελληνίδα να φύγει αμέσως γιατί η παραλία ανήκει στους Γερμανούς και στους Ολλανδούς.
Η παθούσα προσπάθησε να της εξηγήσει αλλά η αναιδέστατη τουρίστρια συνέχισε την επίθεση και τους βαρείς χαρακτηρισμούς τύπου ‘’Οι Έλληνες αντί να ερχόσαστε για μπάνιο στις παραλίες μας, να καθόσαστε στα σπίτια σας και να σκεφτείτε πώς θα αποπληρώσετε τα χρέη σας’’, και ‘’Έχω βαρεθεί όπου είμαι να περιτριγυρίζομαι από Έλληνες’’.
Όπως μας ανέφερε η παθούσα, φυσικά και δεν έφυγε και αυτό εξόργισε την Ολλανδή η οποία την έβρισε στα Ελληνικά, ενώ φεύγοντας της έκανε και μια άσεμνη χειρονομία.
Από την πλευρά μας να πούμε ευτυχώς που δεν υπήρχε άλλος κόσμος εκεί πέρα, γιατί δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχε η αναιδέστατη Ολλανδέζα.
Καλό θα είναι κάποιοι να σέβονται τον χώρο που τους φιλοξενεί και να μην προκαλούν γιατί ο κόσμος έχει πολλά στο κεφάλι του με όλα αυτά που γίνονται, και μια σπίθα μπορεί να ανάψει φωτιά
: http:/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου