Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Νέες φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το “ΝΤΟΥ” των λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο! Απειλούσαν ότι θα κάψουν το λιμεναρχείο, έσκισαν την Ελληνική σημαία και αναποδογύρισαν ένα Ι.Χ!

lathro1

“Δείτε φωτογραφίες καιβίντεο για το περιστατικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο λιμεναρχείο Καλύμνου από λαθρομετανάστες που λένε πως είναι Πρόσφυγες!!
Εγώ πρόσφυγα πολέμου με ταμπλετ και  iphone δεν έχω ξαναδεί πάντως!!!!!!!
lathro2
Σήμερα οι ” πρόσφυγες” ζητούσαν τα χαρτιά τους και οι λιμενικοί του λένε πως τα στοιχεία τους δεν έχουν εξακριβωθεί ακομα διοτι ειναι παρά πολλά τα άτομα και πως θα πάρει λιγο χρόνο μέχρι να τα πάρουν πίσω.
Αυτοί συνέχιζαν να ζητάνε τα χαρτιά τους και επειδή δεν τα έπαιρναν τσαντιστηκαν και άρχισαν να γίνονται επιθετικοί! Μια παρέα λαθροεισβολων με αρχηγό έναν τύπο με ένα λευκό καπέλο άρχισαν να απειλούν τους Καλύμνιους λιμενικούς και να τους λένε πως θα κάψουν το λιμεναρχείο αν δεν τους δώσουν τα χαρτιά τους!
lathro3
Προσπάθησαν να κατεβάσουν την ΣΗΜΑΙΑ μας απο το λιμεναρχείο και επισης πήγαν να αναποδογύρισουν ένα ΙΧ του λιμενικού και προσπάθησαν να το σπάσουν!!
lathro4lathro5
Μαζεύτηκαν εκει τα πυροσβεστικά για ώρα ανάγκης, ήρθαν αστυνομικοί με γκλοπ και με όπλα , πήραν τους υπεύθυνους και τους είχαν μεσα στα γραφεία κλεισμένους και αυτοί που έμειναν απ εξω ηρέμησαν. Ντόπιοι εκει μου λένε πως καθε μέρα 200 και 100 άτομα έρχονται και πως δεν περίμεναν τέτοια αχαριστία διοτι καθε μέρα τους πανε φαγητό και προσέχουν τις κοπέλες με τα παιδιά που έχουν έρθει !”
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου