Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΝΤΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΚΚ – (ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ)

tourkia-epithesi3

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ -ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ” ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΒΟΜΒΕΣ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ-ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ(ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)
Βράζει  η  Τουρκία…! Ξεφουσκώνουν τον Ερντογάν!!Τρομοκρατικές επιθέσεις  στην Κωνσταντινούπολη και χαμός στα ανατολικά σύνορα!!
M1
14:30 Χώρα σε κατάσταση πολέμου θυμίζει πλέον η Τουρκία μετά τα σημερινά και τα χθεσινά αιματηρά περιστατικά τα οποίοα δεν έχουν σταματημό καθώς πριν από λίγο πέντε Τούρκοι αστυνομικοί, των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί κατά μήκος ενός δρόμου στην πόλη Σιλώπη, στην επαρχία του Σίρνακ, στην νοτιοανατολική Τουρκία (τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν).
Η επίθεση αποδίδεται στους Κούρδους μαχητές του PKK, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στη φωτογραφία που ακολουθεί, το τεθωρακισμένο όχημα που μετέφερε τους κομάντος της τουρκικής Αστυνομίας έχει πλήρως διαλυθεί από την ισχύ της έκρηξης.
Στην ίδια επαρχία, ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε όταν ένοπλοι Κούρδοι άνοιξαν πυρ κατά στρατιωτικού ελικοπτέρου, ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.
Τουλάχιστον επτά στρατιώτες τραυματίσθηκαν στην επίθεση κατά την απογείωση του ελικοπτέρου, σύμφωνα με πηγές των δυνάμεων ασφαλείας.
Οι δύο επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχή που συνορεύει με την Συρία και το Ιράκ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan, λίγες ώρες έπειτα από δύο επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη, η μία κατά του αμερικανικού προξενείου και η άλλη κατά αστυνομικού τμήματος, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
TOYRKIA1
ΩΡΑ 12:28 
Νωρίτερα!
Προηγήθηκε έκρηξη με δύο νεκρούς (σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan) και δέκα τραυματίες σε αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Σουλτανμπεϊλί της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με το Dogan, δύο επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία μετά την έκρηξη στο τμήμα.
Αναλυτικά
Στην «καρδιά» της Κωνσταντινούπολης χτυπούν πλέον οι μαχητές του PKK ανταποδίδοντας τους βομβαρδισμούς της Τουρκίας κατά θέσεως τους στο Ιράκ και στη Συρία. Επίσης, πριν από λίγη ώρα, δύο άγνωστοι άνοιξαν πυρ και κατά του προξενείου των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη και διέφυγαν όταν η αστυνομία ανταπέδωσε τα πυρά. Φαίνεται λοιπόν πώς η Τουρκία έχει πάρει «φωτιά» και πληρώνει την πολιτική της με… αίμα.
Τα ξημερώματα, αυτοκίνητο γεμάτο εκρηκτικά εξερράγη στην Αστυνομική Διοίκηση του Σουλτάνμπεϊλι, με αποτέλεσμα να καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό το κτίριο που στέγαζε τη διοίκηση και να σκοτωθούν 3 αστυνομικοί και να τραυματιστούν 10 πολίτες. Άλλες πληροφορίες μιλούν και για τέσσερις νεκρούς.
Μάλιστα, τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και έκαναν έρευνες στο σημείο της έκρηξης, άγνωστοι επιτέθηκαν με πυροβόλα όπλα εναντίον των αστυνομικών, στις 08:04 το πρωί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, νεκρός είναι και ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε τα εκρηκτικά.
Οι διωκτικές αρχές αποδίδουν την επίθεση στο ΡΚΚ, ενώ δεν αποκλείεται και η περίπτωση των τζιχαντιστών, αφού η συνοικία Σουλτάνμπεϊλι βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κωνσταντινούπολης και κατοικείται μεταξύ άλλων και από Κούρδους αλλά και από ισλαμιστές.
1 ΤΘΡΚ
Το αρχηγείο της αστυνομίας στην Πόλη επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του πως τρεις αστυνομικοί και επτά πολίτες τραυματίστηκαν από την έκρηξη, αλλά δεν έδωσε απολογισμό νεκρών.
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ… 
Aκολούθησε επίθεση στο κτίριο που στεγάζει το προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Κωνσταντινούπολη. Δύο επιτιθέμενοι άνοιξαν σήμερα πυρ εναντίον του κτιρίου και στη συνέχεια διέφυγαν όταν η αστυνομία ανταπέδωσε τα πυρά, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk.

tour01
Το πρακτορείο ειδήσεων Cihan μετέδωσε πως οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση εναντίον του κτιρίου στη περιοχή Σαριγέρ της Κωνσταντινούπολης περιελάμβαναν έναν άνδρα και μία γυναίκα. Η αστυνομία συνέλαβε μία γυναίκα που θεωρείται ύποπτη για την επίθεση εναντίον του προξενείου.
Δεν αποκλείεται πάντως και το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας με στόχο να γίνουν ακόμη πιο σφοδροί οι βομβαρδισμοί στη Συρία και στο Ιράκ με στόχο ή πρόσχημα τους τζιχαντιστές. Ήδη, οι Αμερικανοί έχουν στείλει επιπλέον 6 μαχητικά F-16 προκειμένου να εκτελούν από τη βάση του Ιντσιρλίκ αποστολές στο Ιράκ και στη Συρία.             http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου