Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Απίστευτο :Ο Κορωνάκης είναι μόνο ένας απο τους 31.010 Ανυπότακτους (Έλληνες)[φωτο]

stratos--2-thumb-largeΑπίστευτα είναι τα  στοιχεία για τους Ανυπότακτους ΥπερΠατριώτες  σε εσωτερικό και εξωτερικό και αφορά Άρρενες Ελληναράδες  ηλικίας απο 19 έως 45 ετών !
Μπορεί  τα στοιχεία να είναι σοκαριστικά αλλά κρύβουν τα πάντα απο ρουσφέτια πολιτικών μέχρι και χρηματισμό …Μπάχαλο κατάντησε η Ελλάδα αφού οι δήθεν διεθνιστές και αριστεροί του κώλου βρήκαν δεκάδες παραθυράκια να μην υπηρετούν την Πατρίδα !
Σε αυτούς τους 32.οοο περίπου Ανυπότακτους δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι έχουν έχουν απαλλαγεί για λόγους υγείας και κλπ χωρίς να έχουν απολύτως τίποτε !
Την ίδια ώρα που η Πατρίδα δεν έχει Στρατιώτες να φυλάξουν τα σύνορα σε αυτούς τους ανυπότακτους δίνεται η ευκαιρία όχι μόνο να έρθουν και να μας επιβάλλουν με την ψήφο τους τους Κυβερνώντες αλλά να εκλεγούν και οι ίδιοι !
Ο ΥΦΕΘΑ Τόσκας που βρήκε την λύση να κλείσουμε τα Στρατόπεδα αφού δεν έχουμε οπλίτες ,δεν βρίσκει και την λύση να υπηρετήσουν οι Ανυπότακτοι …Αλλά είναι τόσοι πολλοί που επιβάλλουν απόψεις και θέσεις ψηφίζοντας νόμους και διατάξεις !
Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη ακολουθεί την πεπατημένη της Πολιτικής Δικαιοσύνης και δεν είναι τυχαίο οτι η Πατρίδα έφτασε ώς εδώ !
Πάντως μέσα στις Οικογένειες αυτών των δήθεν ,για να είμαστε και δίκαιοι θα βρείτε και Πατριώτες Δεξιούς ,Χριστιανούς που κάνουν μεγάλους Σταυρούς  στις Εκκλησιές αλλά  και αποφεύγουν τον Στρατό όπως ο διάολος το λιβάνι !
Αλλά τι να περιμένουμε σε μια χώρα που έχει κάνει την φυγοστρατία επάγγελμα και τους Στρατιωτικούς της Στρατολογίας να ετοιμάζουν νόμους που να δίνουν δικαιώματα σε Ανυπότακτους !kommeni
Την ώρα που τα Γενικά Επιτελεία ψάχνουν τουλάχιστον 20.000 Οπλίτες ,αφού κάποιοι μείωσαν και την θητεία τρομάρα τους πιστεύοντας οτι όσοι κληθούν να υπηρετήσουν θα παρουσιαστούν !
Δεν πέρασε παρά ελάχιστος χρόνος απο τότε που Χαμαιλέοντας Μάγειρας αρνήθηκε να υπηρετήσει ακόμη και τις 45 ημέρες προβάλλοντας λόγους εξάρτησης ουσιών και εμείς τον καμαρώνουμε στην Τηλεόραση …φωτεινό παράδειγμα για τα παιδιά μας!
Η στρατιωτική υπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, αποτελεί εθνικό καθήκον, σεβασμό προς τους θεσμούς και τους κανόνες της ευνομούμενης πολιτείας μας. Έτι περισσότερο για όσους κατέχουν δημόσια αξιώματα και ασχολούνται με τα κοινά, αποτελεί ηθική υποχρέωση η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων προς την Πατρίδα.
Είπαν κάποιοι κάποτε … αλλά η κατρακύλα έχει βαθιές ρίζες και δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε ώς εδώ !
Την ίδια ώρα ο ΥΕΘΑ Καμμένος ευελπιστεί να έρθουν τα κοριτσόπουλα να υπηρετήσουν για 6 μήνες με ανταλλάγματα…Ζητάμε δηλαδή  να καλύψουν την δειλία των ανδρών ,εκμεταλλευόμενοι την ανεργία  και τάζοντας  …Ουδείς πολιτικός έχασε απο το Τάξιμο !
Αναφορικά με τους ανυπότακτους, τα κάτωθι στοιχεία προκαλούν οργή και αγανάκτηση !
Ανυπότακτοι Εσωτερικού: 11.150
Ανυπότακτοι Εξωτερικού: 19.860
Σύνολο: 31.010
Αφορά άρρενες ηλικίας από 19 έως 45 ετών.
(Τα στοιχεία είναι επικαιροποιημένα)         http:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου