Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αποφυλακίστηκαν και γνώρισαν την αποθέωση οι Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής (φωτο & βίντεο)

germenis-iliopoulos

Σύμφωνα με το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής: “Μετά από 18 μήνες παράνομου εγκλεισμού, οι …Συναγωνιστές Γεώργιος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, εξήλθαν των φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρισκόντουσαν με εντολή Σαμαρά. Κατά την έξοδό τους καταχειροκροτήθηκαν από φίλους, συγγενείς και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος.
Γεώργιος Γερμενής: “Μετά από 18 μήνες αποφυλακιστήκαμε και τώρα είμαστε έτοιμοι να ξαναενσωματωθούμε στις επάλξεις του Εθνικιστικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής. Χθες είδαμε ότι σύσσωμο το Ελληνικό Κοινοβούλιο είπε ναι στην Μέρκελ, πλην της Εθνικής Αντιπολίτευσης που είναι η Χρυσή Αυγή, η μοναδική δύναμη που τάσσεται στο πλευρό του Ελληνικού Λαού. Από δω και πέρα, τους επόμενους μήνες, η Χρυσή Αυγή θα πρωτοστατήσει στον Εθνικό Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας. Και να θυμάστε ότι θα είμαστε Νικητές. Και στο δικαστικό κομμάτι και στο πολιτικό κομμάτι.”
Σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους οι Συναγωνιστές τόνισαν το γεγονός ότι εξέρχονται των φυλακών σε μία κρίσιμη για την Πατρίδα μας χρονική στιγμή, όπου η αριστερή συγκυβέρνηση υπερψήφισε και φέρνει ένα νέο Μνημόνιο για να πλήξει τον Ελληνικό Λαό. Οι Συναγωνιστές, παρά τους όρους που τους επιβλήθηκαν, θα είναι παρόντες στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα, Πίστη, Λαό και Ελευθερία.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος: “Σήμερα, μετά από 18 μήνες παράνομης και άδικης φυλάκισης, είμαστε πιο ώριμοι και πιο δημιουργικοί από ποτέ. Κάποιοι πίστεψαν ότι με τις φυλακίσεις των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα μας κάνουν να λυγίσουμε και ότι θα κάναμε έστω και ένα βήμα πίσω από τις Ιδέες και τις θέσεις μας. Κάνανε τραγικό λάθος. Η Χρυσή Αυγή είναι παντού, δίνει μαχητικά το παρών στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και αυτό θα συνεχίσει να το κάνει για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Ας γνωρίζουν όλοι ότι είμαι η μοναδική πατριωτική δύναμη στη χώρα, η οποία αντιστέκεται, όχι μόνο στα μνημόνια των τοκογλύφων, αλλά και στα νέα αριστερά μνημόνια του Τσίπρα. Όσο για την παραδικαστική υπόθεση μας, όσοι έστησαν και εκτέλεσαν τη μεγαλύτερη σκευωρία του αιώνα στην Πατρίδα, δηλαδή την περιβόητη, πια, δίκη της Χρυσής Αυγής, να είναι σίγουροι και απόλυτα βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. Εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα μας, είμαστε εδώ, θα αλλάξουμε την Ελλάδα για εμάς, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας.”
Η Χούντα του Μνημονίου, «αριστερή» και «δεξιά», νόμιζε ότι θα μπορούσε να φιμώσει την Χρυσή Αυγή και να προκαλέσει την παύση του πολιτικού μας αγώνα. Απέτυχαν και θα συνεχίζουν να αποτυγχάνουν, αφού η Ελλάδα προορίζεται για να ζήσει και θα ζήσει.
Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου