Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Άγ.Παΐσιος:Το μέλλον της Ελλάδας και ο άξιος βασιλιάς της!

Τα χρόνια στα οποία έζησε ο Γέροντας χαρακτηρίστηκαν από τον Ψυχρό Πόλεμο. Τότε –
  όπως είπαμε και πιο πάνω – ήταν γενική η ανησυχία σε όλο τον κόσμο πως έπεται μεγάλων διαστάσεων πλανητική σύγκρουση ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή, που πιθανώς θα λάμβανε τη μορφή πυρηνικού πολέμου. Ρωτήθηκε, λοιπόν, κάποια φορά ο Παΐσιος από επισκέπτες του αν οι Ρώσοι θα πολεμήσουν τη Δύση μόνοι τους ή αν θα έχουν συμμάχους. Και νά τι απάντησε ο Γέροντας, με άγια πραγματικά ενόραση:
«Και βέβαια θα έχουν συμμάχους! Τώρα δεν φαίνονται, αλλά σύντομα θα τους δουν όλοι και θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου».
Τι συγκλονιστική προφητεία! Όντως, η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα έχει στενούς συμμάχους και άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ” όλα την κίτρινη υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλ. την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που «θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου». Και πράγματι, μέχρι και πριν από κάποια χρόνια, στα χρόνια δηλαδή που ζούσε ακόμα ο Γέροντας Παΐσιος, οι Κινέζοι ακόμα δεν φαίνονταν στο πλευρό των Ρώσων και πολλοί πίστευαν ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει μόνη της μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο. Νά, όμως, που ο Γέροντας δικαιώθηκε και σε αυτήν την περίπτωση. Σήμερα ο φοβερός και τρομερός ευρασιατικός άξονας, παντοδύναμος, είναι γεγονός, και ετοιμάζεται να κυβερνήσει τον πλανήτη.
Ποιά, όμως, η θέση της Ελλάδας σε αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον; “Εχει μέλλον ο Ελληνισμός μετά τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο; Και αν ναι, τι είδους μέλλον; Νά τι απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή, η οποία – είναι φανερό – πλέον πλησιάζει με ρυθμούς ραγδαίους:
«Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη και θα τα καταδιώξει. Και θα ερημωθεί η Αίγυπτος. Και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, που θα καταστραφεί στον πόλεμο της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία τους».
Η προφητεία αυτή μας γεμίζει με ανεξάντλητη αισιοδοξία και περηφάνεια. Και αυτό διότι, εκτός του ότι ο Γέροντας προβλέπει και πάλι τον πόλεμο του ευρασιατικού άξονα με την Δύση, μιλάει ξακάθαρα για τον πλανητικό θρίαμβο του Ελληνισμού, δηλαδή για την εξάπλωση του πανελληνισμού! Μιλάει, επίσης, για τον μελλοντικό ηγέτη του ελληνικού έθνους, τον οποίο αποκαλεί κωδικά «βασιλιά» και λέει πως θα κυβερνήσει για πάρα πολλά χρόνια. Συνολικά 36. Αυτός ο ηγέτης θα είναι παγκόσμιου βεληνεκούς και αναγνώρισης, αφού – σύμφωνα με τον Παΐσιο – θα τον σέβονται όλοι οι ανά την υφήλιο κυβερνήτες.
Ποιόν, όμως, έχει υπ” όψιν του ο Γέροντας; Εννοεί, άραγε… Εκείνον που Πρέπει; Αυτόν, δηλαδή, που θα βγει σύντομα και θα βροντοφωνάξει, ενώπιον της παρηκμασμένης και ετοιμοθάνατης Ελλάδας, την οποία και θα νεκραναστήσει:
«Δεν με ενδιαφέρουν οι ανθρώπινοι νόμοι, διότι υπέρτατος Νόμος είμαι εγώ»…Από το βιβλίο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη «Ο Γέροντας Παΐσιος και τα μελλούμενα να συμβούν», Κεφάλαιο 4ο.        http://archangelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου