Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ιδού η «αντικειμενική» προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών

Ιδού η «αντικειμενική» προπαγάνδα των ιδιωτικών καναλιών

Η επιχείρηση εκφοβισμού των Ελλήνων και η προπαγάνδα υπέρ του «ναι» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τα MME της διαπλοκής, που μόνο τρόμο και πανικό ξέρουν να σκορπούν, χρόνια τώρα, επιδιώκοντας να ποδηγετήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία.
Μόνο που ο ελληνικός λαός, αποδεδειγμένα πια, δεν τους ακολουθεί. Δεν τους παρακολουθεί στο κατάντημα και τον ξεπεσμό, την καταπάτηση κάθε ίχνους...
αντικειμενικής ενημέρωσης.
Τελευταίο χαρακτηριστικότατο παράδειγμα αντικειμενικότητας αποτελεί η κάλυψη των δύο συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Σύνταγμα, Δευτέρα και Τρίτη, από τα δελτία ειδήσεων των πέντε ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.
Διαδήλωσαν τη Δευτέρα οι υπερασπιστές του «ΟΧΙ», διαδήλωσαν την Τρίτη οι υπέρμαχοι του «ΝΑΙ».
Όποιος ανέμενε μια στοιχειωδώς αντικειμενική κάλυψη, τουλάχιστον σε επίπεδο εντυπώσεων, γελάστηκε οικτρά...
Σχεδόν 4 λεπτά και κάτι... δευτερόλεπτα ο συνολικός χρόνος που αφιέρωσαν ΣΚΑΪ, MEGA, ANT1, Αlpha και STAR στη διαδήλωση υπέρ του «ΟΧΙ», με τον ΣΚΑΪ να κάνει τη… διαφορά και να μην αφιερώνει ούτε ένα δευτερόλεπτο στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Αντίθετα, 42 λεπτά αφιερώθηκαν στην παρουσίαση μέσα από τα κεντρικά δελτία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών της διαδήλωσης υπέρ του «ναι».
Τη διαφορά έκανε μόνο η ΕΡΤ, αφιερώνοντας 4 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα στη διαδήλωση για το «όχι» και 4 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα στη διαδήλωση για το «ναι».
Δείτε αναλυτικά στη μακέτα που ακολουθεί την καταμέτρηση και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων και θα καταλάβετε τους λόγους για τους οποίους η διαπλοκή έχει ήδη κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή της, βρίσκοντας πεδίο... δράσης για να προπαγανδίσει υπέρ του «ναι», άρα και της πιθανής μελλοντικής πτώσης της κυβέρνησης που έχει ήδη δείξει σαφή δείγματα γραφής για να βάλει μια τάξη στο άναρχο τοπίο των καναλαρχών, της διαπλοκής και της πολιτικής διαφθοράς.
Τα συμπεράσματα, ασφαλώς και είναι δικά σας...
kanalia copy
http://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου