Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Νίκος Μιχαλολιάκος: “Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες”! Μήπως είναι ο μελλοντικός Πρωθυπουργός; (ΒΙΝΤΕΟ)

mixaloliakos11

Σαρωτικός ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή: Η συμφωνία που θα υπογράψετε είναι ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στη συμφωνία με τους δανειστές, τονίζοντας πώς δεν δίνει το κόμμα του την εξουσιοδότηση.
“Δεν σας δίνουμε την εξουσιοδότηση για αυτή την συμφωνία. Δεν σας δίνουμε την εξουσιοδότηση να εκχωρήσετε την εθνική κυριαρχία. Δεν σας δίνουμε την εξουσιοδότηση να εφαρμόσετε το αγγλικό δίκαιο. Θέλουμε την Ελλάδα κι ας τρώγουμε πέτρες”, ξεκαθάρισε προς την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας της ΧΑ, Nίκος Μιχαλολιάκος.
Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για την “Διαπραγμάτευση και Σύναψη Δανειακής Σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM)”, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε πως αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι θύμα εκβιασμού, μπορεί να γίνουν οι ίδιοι εκβιαστές και έθεσε το ερώτημα «Είναι δυνατόν στην παγκόσμια χρεοκοπία να μην έχει κανείς συνέπειες;”. Αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση πως προχωρά σε τρίτο μνημόνιο, με αυτή την συμφωνία, αφού δεν καταγγέλλονται τα προηγούμενα Μνημόνια, παραμένει το χρέος και η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας καθώς, βάσει του αγγλικού δικαίου που ισχύει, μπορεί ο καθείς να κατασχέσει οτιδήποτε σε αυτή τη χώρα.
Καταφέρθηκε και εναντίον της ΝΔ όταν λέει προς την κυβέρνηση “δικός σας λογαριασμός τα μέτρα, φέρτε συμφωνία» για να τονίσει «εμείς δεν λέμε κάτι τέτοιο, γιατί τα μέτρα θα εξοντώσουν τον ελληνικό λαό”, αμφισβητώντας πως δεν περνάνε μέτρα με την εξουσιοδότηση για την συμφωνία που συζητείται απόψε. “Ψηφίζουμε μέτρα. Αλλιώς γιατί μας το μοιράσατε αυτό το χαρτί;” ρώτησε, ενώ αμφισβήτησε ότι η συμφωνία αυτή προωθεί την αναδιάρθρωση του χρέους επικαλούμενος “αντιφατικές δηλώσεις”, σχετικώς με το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου