Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Τούρκικο Πολεμικό ανοιχτά των Σφακίων και της Γαύδου…Με διασπορά Πολεμικών απαντά το ΠΝ




turkish-navy-1024x739Η εμφάνιση ενός τούρκικου πολεμικού πλοίου  χθες στα νότια των Χανίων, προκάλεσε ανησυχία και προβληματισμό.Το τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει θεαθεί ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής των Σφακίων και της Γαύδου!
Πρόκειται για μέρος της Τουρκικής αρμάδας που περιλαμβάνει σύμφωνα με υπολογισμούς πάνω από 70 πολεμικά πλοία που εκτελούν την προγραμματισμένη  ENIZKURDU-15 Άσκηση της Τουρκίας  από τις 13  έως τις 18 Μαΐου!
Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr o Κεντρικός Λιμενάρχης Χανίων, Γιάννης Ορφανός, πρόκειται για την Τουρκική  άσκηση ENIZKURDU-15   που βρίσκεται σε εξέλιξη ..Και είναι ενημερωμένοι !
Το Αρχηγείο του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος είναι ενημερωμένο για την άσκηση ενώ υπάρχει και Δύναμη του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού  με πολεμικά σκάφη τα οποία παρακολουθούν από κοντά και συνεχώς τις κινήσεις των Τουρκικών πλοίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τυπικά εξελίσσεται στο βόρειο Αιγαίο, ωστόσο από την αρχή τα πλοία αναπτύχθηκαν στο πέλαγος φτάνοντας μέχρι την Αρκαδία, τα Κύθηρα και την Κρήτη.Πολλές φορές πλέοντας στα διεθνή ύδατα αλλά και αρκετές φορές κάνοντας διάφορες κινήσεις και ελιγμούς !
a374-1bΝα σημειωθεί ότι  σε διασπορά Μεγάλη Δύναμη Μονάδων επιφανείας του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ,καθώς και Υποβρύχια που παρακολουθούν τα πάντα …Διόλου τυχαίες οι βολές του Πολεμικού Ναυτικού στη Θαλάσσια περιοχή του Πεδίο Βολής Κρήτης !
Πάντως οι Αξιωματικοί του Ναυτικού χτυπάνε 24ώρες βάρδιες στο Κέντρο επιχειρήσεων του Ναυτικού και όλα τα επεισόδια  αξιολογούνται !
Πάντως να υπενθυμίσουμε οτι ο Επικεφαλής του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού είναι ο γνωστός Ναύαρχος  Bülent Bostanoğlu και Α/ΓΕΝ  που εκτοξεύσει απειλές στο παρελθόν και εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου !antixristoi
Ο Τούρκος Ναύαρχος είχε φτάσει στο σημείο να επιβιβαστεί στο Barbaros και να φτάσει ανοιχτά της Λεμεσού σε μια ηλίθια επίδειξη δύναμης ...Με την άσκηση πάντως θέλει να αποδείξει στον Ερντογάν οτι πρέπει να παραμείνει στην Ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού για να αλώσει τα Ελληνικά νησιά !http://v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου