Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ- ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ “ΠΑ-ΤΕΡΑΣ”ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ- ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΕ, ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΦΕΤΕΣ, ΤΟ ΕΒΡΑΣΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

anny

Πρόκειται για μια από τις χειρότερες εικόνες στην ιστορία του αστυνομικού ρεπορτάζ και για ένα από τα σοβαρότερα εγκλήματα στην ιστορία των εγκληματικών χρονικών. Σε συνομιλία που είχαμε με αξιωματικούς της αστυνομίας, μόνον φρίκη εισπράξαμε. Σοκ από την πρώτη κουβέντα. “Είχαμε από την αρχή την υποψία ότι μπορεί να κανιβάλισε ο φυσικός πατέρας. Προς το παρόν δεν έχουμε τέτοια στοιχεία. Αυτά όμως που ακούσαμε από τον ίδιο αλλά και από ομοεθνή του, μόνον ανατριχίλα προκαλούν. Τι να πούμε. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι.”. Συνομιλίες με αξιωματικούς της αστυνομίας σε εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες την ώρα που η ανάκριση για το Τέρας συνεχίζεται.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Στο σπίτι της μητέρας της μητέρας της 4χρονης Άννυ μετέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας άνδρες της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα, προκειμένου να τη συλλάβουν, έπειτα από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
B5B4B2B1B3
Η μητέρα του μικρού κοριτσιού θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται και ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης που ομολόγησε ότι δολοφόνησε το ίδιο του το παιδί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου