Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΥΚ ΓΙΑ “ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤ(ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

4444

-ΟΙ “ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΙΜΗΣ” ΤΩΝ “ΕΚΛΕΚΤΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ 
Οι τηλεοπτικές κάμερες εστιάζουν σε κάθε παρέλαση στο Σύνταγμα, όπου βρίσκονται οι επίσημοι. Το ενδιαφέρον της παρέλασης όμως δεν περιορίζεται μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, όπως αναφέρει στρατιωτικό σαιτ. “Θα λέγαμε ότι μετά είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της παρέλασης. Στην Πανεπιστημίου όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι απλοί πολίτες και τα στρατιωτικά τμήματα αρχίζουν να φωνάζουν τα “συνθήματά” τους.
Το βίντεο δίνει μια γεύση από το τι ακούστηκε. Άλλοι τραγούδησαν για την Μακεδονία κι άλλοι θυμήθηκαν την Πόλη”.
Τι αναφέρεται από συστημικά site
“Έντονη η δυσαρέσκεια της Βασιλικής Κατριβάνου – Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook – Αντιδράσεις και από Παπαδημούλη – ΠΑΣΟΚ: «Γίνατε τυφλά υποχείρια του Καμμένου;»
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια από πλευράς βουλευτών – ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων, αναφορικά με συνθήματα αντρών των ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρέλασης.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου αλλά και ο ευρωβουλευτής του ίδιου κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσαν να τοποθετηθούν μέσω social media.
Η κυρία Κατριβάνου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε λόγο για «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία», ενώ ο κύριος Παπαδημούλης έγραψε: «Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση,είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας.Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο».
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ υπενθυμίζει και στους δύο ότι “όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει”.
Άρα καλό θα ήταν να μαζευτούν λίγο και να σοβαρευτούν .
Κάτω τα χέρια απο τα ΟΥΚ γιατι θα σας τα κόψουμε.
Ελπίζουμε να γίναμε σαφείς.
@@@Να υπενθυμίσουμε και στους δύο ότι στο στρατό επικρατούν “κώδικες τιμής” που δεν συμβαδίζουν με την πεπατημένη. Δεν είναι δείγμα δημοκρατίας ή δημοκρατικής συμπεριφοράς, κώδικας τιμής δεκάδων ετών. Στο θέμα θα επανέλθουμε εντός της ημέρας. Πάντως για όσους βιάζονται να τοποθετηθούν θα τους θυμίσουμε ότι όταν επιδιώκεις αντάρα στο στράτευμα, βγαίνεις χαμένος. Πριν από μερικά χρόνια επιδιώχτηκε από την κυβέρνηση του Τζέφρι τιμωρία ανδρών της Σχολής Ευλπίδων αλλά και αγήματος των ΟΥΚ για τα ίδια συνθήματα. Κάποιοι τιμωρήθηκαν και κάποιοι άλλοι εξεδιώχθησνα ή αναγκάστηκαν σε παραίτηση. Το λαό να ρωτήσετε για το Στρατό. Εσείς απολαμβάνετε ανύπαρκτης δημοφιλίας. Ο Στρατός αγκαλιάζεται από τους πολίτες. Υπάρχει λόγος . Και καλό είναι να τον αντιληφθείτε.
makeleio.gr


Την έντονη δυσαρέσκειά της από τα συνθήματα που φώναξαν οι άνδρες των ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα εξέφρασε η Βασιλική Κατριβάνου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία».
Δείτε την ανάρτηση:
88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου