Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανακοινώθηκε από τον Τσίπρα η «Κάρτα του Πολίτη»! Θα αντιδράσει η Εκκλησία και ο «Ορθόδοξος Χριστιανός» Καμμένος; [vid]

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Έχουμε προειδοποιήσει εδώ και μέρες (Διαβάστε Εδώ σχετικά) για την ΕΠΙΒΟΛΗ της «Κάρτας του Πολίτη» για «ανθρωπιστικούς» και «διοικητικούς» λόγους. Σήμερα, είχαμε την επίσημη διαβεβαίωση από το στόμα του ίδιου του πρωθυπουργού:

Από την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την υλοποίηση της δέσμευσής μας για τα ηλεκτρονικά κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών αλλά και για την τεχνική προετοιμασία δημιουργίας της κάρτας του πολίτη που θα εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες που θα απαιτούνται για τις συναλλαγές με τη δημόσια διοίκηση. 

Δύο ερωτήσεις:

- ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

- ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ;

Δεν εννοούμε φυσικά την τακτική «Ποντίου Πιλάτου» της μη ψήφισης, αφού είναι βέβαιο πως θα βρεθούν «πρόθυμοι» από άλλα κόμματα υπέρ της «κάρτας του πολίτη»! Άλλωστε, όταν μιλάς για «Κόκκινες Γραμμές», πρέπει να το εννοείς...Εκτός αν ο συγκεκριμένος νόμος - τερατούργημα δεν ανήκει σε αυτές!

Και για να μην ξεχνιόμαστε: 



Επειδή πιστεύουμε πως ακόμα κι αν οι παραπάνω αντιδράσουν, θα το κάνουν χλιαρά και αναποτελεσματικά, καλούμε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ»!
- See more at: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2015/02/blog-post_352.html#sthash.lV2bux5t.5WpItfMY.dpufhttp://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2015/02/blog-post_352.htmlhttp://hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου